Прекарайте незабравимо абсолвентския си бал в най-луксозния хотел в София!
Цената включва:
- 4-степенно меню (избор между 5 различни варианта меню)
- Безплатен внос на алкохол
- Неограничено количество на безалкохолни напитки и минерална вода в кани
- Welcome drink
- DJ парти (за 5 часа) с опция за удължаване
- Професионален фотограф, осигурен специално за събитието
- Празнична програма с включени игри с награди, подаръци и изненади
- Специална украса на залата + фото стена (арка за снимки)
- Резервация в дискотека по избор от студентите (сепарета или маси)
*Приоритет при запазване в “Megami Club” (заплащане на капаро за вход)
Kакво още?
- Изготвяне на персонални покани за преподаватели и гости на събитието
- Консултация и съдействие във връзка с подаръци и благодарствени писма за преподаватели
- Личен координатор, който ще поеме цялостната работа по организацията на потока или групата
(събиране на капаро и доплащане, координация между колегите, отговор на въпроси по всяко време) - Заплащане на 40 лв. капаро на човек при резервация
- Индивидуално меню за вегани и вегетарианци, съобразено с хранителните навици.
Цената НЕ включва:
- Допълнителна консумация поръчана от студентите извън безалкохолния бар
Опции за зали:
- Зала „Силует“ – 130 места на 19-тия етаж с панорамна гледка
- Зала „София 1“ или „София 2 “ – от 100 до 250 места
- Зала „Киото“ или зала „Витоша“ – до 60 места
*Посочената цена е валидна при минимум 50 души. За по-малки групи, можете да се свърже с нас, за да ви предоставим индивидуална оферта, според броя присъстващи.
За повече информация: +359 888 70 40 17
Локация
Студентите могат да изберат един от следните варианти за меню!
*Изключение може да се направи за вегетарианци и вегани.
*Посочената цена е валидна при минимум 50 души. За по-малки групи, можете да се свърже с нас, за да ви предоставим индивидуална оферта, според броя присъстващи.МЕНЮ "PROM"
-
Салата - Капрезе вариация с моцарела върху домат с печени пиперки с патладжан, босилеково олио и маслинови брускети
-
Селекция колбаси и сирена
- Основно ястие - Бавно печено млечно телешко със сос от родопски манатарки, гарнирано с картофен мус и зеленчуци
- Десерт - Чийзкейк с манго и хрупкава бисквита
МЕНЮ "BULGAR"
- Салата - Овчарска салата с домати, краставици, Българско сирене, печени червени чушки, печен маринован червен лук, яйце, масалини и хрупкав бекон
-
Селекция Български колбаси и сирена
- Основно ястие - Бавно печен свински врат с балкански подправки и пушен пипер, картофен мус с печени орехи, зеленчуци и печен сос
- Десерт - Орехова торта с йогурт мус
МЕНЮ "ORIENT"
- Салата - Салата "Табуле" с домати, краставици, магданоз, маринован червен лук, булгур и печена червена чушка
- Предястие - Трио от печен патладжан с доматен сос, бабагануш със сусамов тахан, марнован пикантен патладжан с цедено кисело мляко и хрупкав лаваш
- Основно ястие - Печен обезкостен пуешки бут с ориенталски подправки, картофен мус, зеленчуци и гремолата с мента, шам фъстък и билков зехтин
- Десерт - Банофи кейк
МЕНЮ "FUSION"
- Салата - Микс от листни салати, мариновани печени тиквички, хрупкави скариди в панко, кимчи майонеза и мариновани моркови
- Предястие - Сьомга филе с Терияки сос, сотирани зеленчуци със сусам и сладко чили
- Основно ястие - Патешко магре със сос Тентсую и вишни, пюре от сладък картоф, конфитиран морков в портокал и розов пипер
- Десерт - Мача кей
МЕНЮ „EUROPEO”
- Салата - Интерпретация на салата Цезар с хрупкаво пилешко месо, айсберг, Цезар сос, чери домати и билково крутони
- Предястие - Сьомга филе върху аспержи със сос Холандес и печен шалот
- Основно ястие - Рулад от свинско бон филе със зряло сирене и сушени домати, шунка парма, огретен Савоярд, зеленчуци и печен сос
- Десерт - Шоколадова торта Линдт