Ние сме Инста Тур

При нас ще откриете оферти за почивки и екскурзии в над 30 държави. Организираме и съдействаме за реализацията на събития и празненства.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Ол инклузив почивка в Хургада

Ол инклузив почивка в Хургада

943 лв. на човек

Основна информация

 • Дестинация
 • Тръгване от
  София
 • Дни
  8 Дни
 • Нощувки
  7 Нощувки
 • Транспорт
  Самолет
 • Номер на офертата
  09009214
  • 10.10.2021

   Отказана
  • 24.10.2021

   Отказана
  • 07.11.2021

   Потвърдена
  • 14.11.2021

   Потвърдена

  Сахара Парк сафари / 97.79 лв.

  Възрастен (12 г. – 99 г.) ; дете (4 г. -11.99 г.) под 4 г. – безплатно.
  Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
   

  Orange bay и шнорхелинг / 107.57 лв.

  Възрастен (12 г. – 99 г.); дете (5 г. – 11.99 г.) под 5 г.  не се препоръчва.
  Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг.

  Целодневна екскурзия до Луксор / 185.8 лв.

  Възрастен (12 г. – 99 г.); дете (2 г. -11.99 г.) 
  Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак – най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут – комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете – пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант.
  *В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда, обслужването е на руски език.

  Дайвинг (гмуркане) в Червено море / 97.79 лв.

  Дайвингът е подходящ за клиенти над 12 г. и не се препоръчва за деца.
  Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
   

  Екскурзия до Кайро с включен обяд / 185.8 лв.

  Възрастен (12 г. – 99 г.); дете (2 г. – 11.99 г.)
  Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд.
  *В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда.
   

  ➤ Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
  ➤ Имайте предвид, че в Египет не се приемат  щатски долари с емисия преди 2011 г.

Програма

Включена медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие и на COVID-19

ДЕН 1 (неделя)

София – Хургада

Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от Bulgarian Air Charter с номер на полета BUC 797 в 08:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 10:10 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване.
Вечеря и нощувка.

ДЕН 2 (понеделник)

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Информационна среща с представителя на туроператора.
Вечеря и нощувка.

ДЕН 3 (вторник)

Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Orange bay и шнорхелинг (EUR 55)  
Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг. 
Вечеря и нощувка.  

ДЕН 4 (сряда)

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.

Опция: Целодневна екскурзия до Луксор (EUR 95)
Луксор- древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак — най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут – комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете – пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).
Вечеря и нощувка.

ДЕН 5 (четвъртък)

Хургада

Закуска.  Свободно време за плаж и почивка. Обяд.

Опция: Дайвинг (гмуркане) в Червено море (EUR 50)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.

Вечеря и нощувка.

ДЕН 6 (петък)

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.

Опция: Сахара Парк сафари (EUR 50)
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!

Вечеря и нощувка.

ДЕН 7 (събота)

Хургада

Закуска.

Свободно време за плаж и почивка. Обяд.

Опция: Еднодневна екскурзия до Кайро с включен обяд (EUR 95)
Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд.(В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда)

Вечеря и нощувка.

ДЕН 8 (сряда)

Хургада – София

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания Bulgarian Air Charter с номер на полета BUC 798 в 11:00 ч. Кацане на летището в София в 15:30 ч.

Програмата в WORD можете да изтеглите оттук.

Локация

Коментари и оценки от потребители

0.0
Обща оценка
0
Дестинация
0
Настаняване
0
Транспорт
0
Храна
0
Цена
0

Оставете ревю

Steigenberger Aqua Magic / 1264 лв.

Steigenberger Aqua Magic

Модерният 5-звезден Steigenberger Aqua Magic е отворен през януари 2014 г. и е най-оживеният семеен курорт на Червено море. Разполага със 725 стаи, включително семейни апартаменти и общо 10 ресторанта и бара.

Хотелът e класифициран като един от най-добрите хотели с аквапарк в Хургада, предлага изключителни аква удобства и безброй водни / плажни дейности- от частен плаж до обширни отопляеми басейни, един от тях за само за възрастни. Основните водни атракции на хотела са Аква парк с водната секция Aqua Play ™, Мързеливата река и детския клуб с обширни мокри и сухи развлекателни зони.

Типове стаи:

 • Супериор стаи (34 м2, изглед към градината, басейните или мързеливата река) с максимална заетост- 2 възрастни.
 • Стаи Делукс (45 м2, изглед към басейн или променада) с максимална заетост- 2 възрастни + 1 дете.
 • Фамилни Джуниър суити (68 м2, изглед към басейн или градина) с максимална заетост- 2 възрастни + 2 деца.
 • Всички стаи разполагат с двойно легло или две единични легла, мини-бар (безалкохолни напитки, вода), набор за чай и кафе, баня и безплатен неограничен високоскоростен Wi-Fi.

 Хотелски услуги на разположение на гостите:

 • Частно яхтено пристанище и лодки - 30 мин дневно
 • Достъп до частен пясъчен плаж с аква център
 • 7 отопляеми басейна с площ 2600 квадратни метра
 • Воден парк с 6 водни пързалки за възрастни и Aqua ParkTM, детска пиратска лодка, 400 м мързелива река, въвеждаща сесия за гмуркане в басейна; въвеждаща сесия по Уиндсърф; представяне на голф игрище с 9 дупки от голф професионалист, включително и оборудването; за професионални голф играчи - неограничени голф рундове през деня (топки - срещу заплащане).
 • Безплатен минибар, ежедневно попълван с местни напитки;
 • Автобусен транспорт до Хургада веднъж на ден с предварителна резервация;
 • Безплатен високоскоростен Wi-Fi.
 • 24-часова Magic All-Inclusive концепция - 6 ресторанта, включително ресторант на покрива, 5 бара, включително 24 часа бар.


 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

5* Steigenberger Aquamagic
Superior room
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
10 октомври
stop sale
€ 646 € 786 n/a
24 октомври € 646 € 786 n/a
07 ноември
stop sale
€ 646 € 786 n/a
14 ноември € 646 € 786 n/a
5* Steigenberger Aquamagic
Deluxe room
Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-12.99 г.
2-ро дете
2-12.99 г.
10 октомври
stop sale
€ 677 € 829 € 665 € 360 n/a
24 октомври € 677 € 829 € 665 € 360 n/a
07 ноември € 677 € 829 € 665 € 360 n/a
14 ноември € 677 € 829 € 665 € 360 n/a
5* Steigenberger Aquamagic
Family Junior Suite
Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-12.99 г.
2-ро дете
2-12.99 г.
10 октомви
stop sale
€ 738 n/a € 725 € 360 € 360
24 октомври € 738 n/a € 725 € 360 € 360
07 ноември
stop sale
€ 738 n/a € 725 € 360 € 360
14 ноември € 738 n/a € 725 € 360 € 360

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

Albatros White Beach / 1597 лв.

Albatros White Beach

Albatros White Beach Resort е съвременен курорт, построен върху 20 акра невероятни пясъчни плажове. В спокойна обстановка и с изглед към екзотичен естествен морски пейзаж ще се насладите на мечтаната си ваканция. С директен достъп до 150 м пясъчен плаж, луксозният курорт, подходящ за семейства и двойки ще ви очарова от пръв поглед. Насладете се на разнообразни спортове и забавления с нашия динамичен екип или се отдайте на релакс в спа центъра.

Местоположение: · 10 минути с кола до летището · 5 минути пеша до популярната търговска зона, включително много ресторанти и барове.

Описание на стаите и удобства:

Брой стаи 473 (411 двойни стаи, 54 апартамента Junior, 8 апартамента)

Стандартни стаи с изглед към басейн или море. Удобства в стаята: телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, чайник, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ кабина или вана. Прибл. 40 м2.

Джуниър суит с изглед към басейн или море.  Удобства в стаята: телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, кана, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ кабина и джакузи. Прибл. 70 м2

Апартаменти с изглед към морето - състои се от 1 спалня, 1 хол, 1 баня. Удобства в стаята: телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, чайник, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ кабина и джакузи. От 90 до 120 м2

Всички стаи са за непушачи. Мини барът се зарежда ежедневно с вода и безалкохолни напитки. Някои стаи са със свързваща врата. Бебешка кошара - безплатна е, предлага се при поискване. Напрежението е 220 Волта. Wi-Fi е безплатен в стаите и обществените зони.

Хотелски съоръжения:

 • Безплатно: 
  Плаж - частен пясъчен плаж.
  Басейни - 6 открити басейна с прясна вода (2 за възрастни и 4 за деца с пързалки). 5 басейна се отопляват през зимния сезон (един за възрастни и 4 за деца).

  Децата ще се забавляват в четирите басейна с разнообразни пързалки, докато родителите им могат да се отпуснат до тях. · 16 водни пързалки за деца. · Две прегради с джакузи в един от басейна за възрастни. · Шезлонги и чадъри на плажа и на басейните. · Осигурени са кърпи за плаж и басейн.
  Като спортни дейности White Beach Resort предлага:  водна топка,  аква фитнес, аеробика и  гимнастика,  дартс, боча. Хотелът разполага с : 1 игрище за плажен волейбол,  1 мултифункционално игрище (допълнително заплащане за оборудване и прожектор),  тенис на маса,  мини голф, Фитнес зала (намира се в спа зоната).
  Хотелът предлаха денонощна анимация
  Wi-Fi се предлага в стаите и общата зона.
  Асансьори се предлагат в целия хотел.

   
 • Срещу доплащане:
  Център за водни спортове и гмуркане; Билярд; Пране и химическо чистене; таксиметрови услуги; Зона за пазаруване; СПА център · Масаж · джакузи · Водовъртеж · Сауна · Парна баня / турска баня / марокански хамам · Душ на Виши; Салон за красота, включително фризьо

Удобства за деца:

Детски клуб (за деца на възраст 4 - 12 години, безплатно); Детска площадка ; 4 басейна за деца с 16 пързалки; Бебешки кошари - безплатно при поискване; Високи столове, микровълнова печка и детски кът в един от ресторантите.

Медицинско осигуряване (срещу допълнително заплащане):

 Лекар: на разположение на рецепция 24 часа · Аптека: близо до входа на хотела · Болницата е приблизително На 5 км от хотела

Начини на плащане: Приемат се Visa и MasterCard · Банкомат пред фоайето на хотела

Ресторанти: Италиански ресторант „Сопрано”, Азиатски ресторант "L’ Asiatique ",Ориенталски ресторант „Шафран“, A la carte ресторант „Уау” , Фуд корт.

Барове: Лоби бар; Спортен бар; White бар; Милениум бар; Олимп бар; Red Sky Bar – наргиле сектор; Бар на плажа.

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

5* Albatros White Beach
Standard garden view room
Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-13.99 г.
24 октомври € 828 € 1 066 € 817 € 360 n/a
07 ноември € 817 € 1 066 € 817 € 360 n/a
14 ноември
stop sale
€ 817 € 1 066 € 817 € 360 n/a

* n/a - не е възможно настаняане.
Доплащане за гледка море - 10 USD на ден на човек.

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

Jaz Aquamarine Resort / 1276 лв.

Jaz Aquamarine Resort

Курортът Jaz Aquamarine се намира в южния край на Хургада и разполага със собствен плаж и водолазен клуб. Имотът разполага с 20 басейна, 3 водни парка и множество ресторанти и барове.
Стаите в Jaz Aquamarine разполагат с луксозни легла, големи прозорци, балкон с маса и столове, телевизор, сейф, климатик, сешоар в банята и минибар (срещу доплащане). Семейните стаи включват отделен хол с мека мебел. Някои стаи предлагат панорамна гледка към морето или басейна. Jaz Aquamarine разполага със 7 ресторанта, 4 от които са а ла карт (рибен, азиатски, италиански и ливански). Представления на живо се провеждат вечер в театъра. Спа центърът предлага ревитализиращи процедури, водни терапии, масажи, програми за релаксация и козметични услуги срещу допълнително заплащане.

Удобства в хотела:

На открито - Градински мебели, Първа линия на плажа, Частен плаж, Барбекю, Тераса, Градина.

Басейни и СПА - Басейн, Детски басейн, Фитнес, Услуги за красота (срещу допълнително заплащане), Плажни чадъри, Плажни столове / шезлонги, Басейн / Плажни кърпи, Водна пързалка, Открит басейн (целогодишно) ), Открит басейн, Масаж (срещу допълнително заплащане), Спа (срещу допълнително заплащане).

WiFi е наличен в общите части и е безплатен.
Обслужване от консиерж, банкомат на място, съхранение на багаж, обмяна на валута, експресно настаняване / напускане (срещу допълнително заплащане), денонощна рецепция.
Детска площадка на открито, услуги за гледане на деца (срещу допълнително заплащане).
шатъл услуги, удобен магазин (на място), вендинг машина (напитки), трансфер (срещу допълнително заплащане), магазин за сувенири, сейф, салон за красота, аптека , лекар на повикване и срещу заплащане, вестници, рум сервиз.

Занимания: Аеробика, Музика на живо / пърформанс, тематични вечери, плаж, тенис оборудване, воден парк, вечерни забавления, детски клуб, съоръжения за водни спортове (на място) (срещу допълнително заплащане), Нощен клуб / DJ, развлекателен персонал, гмуркане (срещу допълнително заплащане), дартс, пинг-понг, детска площадка, тенис корт.

All inclusive концепция:

 • Голяма бутилка минерална вода ежедневно
 • Набор за чай и кафе
 • Бар Fantasia- от 22ч до 12ч
 • Закуска, обяд и вечеря на бюфет в основния ресторант Topaz
 • Закуска и вечеря на бюфет в ресторант Four Corners
 • Лоби бар от 10 до 12ч
 • Барове на басейните и плажа от 10 до 18ч; закуски и снаксове от 0ч до 17ч
 • Food court от 0ч до 17 ч
 • Мини клуб

Ресторанти и барове:

 • Topaz - основен ресторант, сервира се международна кухня, тематични вечери и сладолед
 • Four corners - сервира средиземноморска, италианска, азиатска и ориенталска кухня на закуска и вечеря
 • Food court - павилиони за леки закуски и напитки на плажа
 • Fayrouz - лоби бар
 • Waves - бар
 • La Perla, Aquarius - барове на басейна
 • Paradisio - бар на плажа
 • A la carte ресторанти ( с предварителна резервация чрез тъч скрийн на рецепция; изисква се дрес код)
 • Makai Tukai - азиатска кухня с маса за тепаняки и суши бар
 • Sofra - средноазиатска кухня
 • Corallo - морски специалитети
 • Nino’s - италианска кухня
 • Amaya - индийски ресторант

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

 

5* Jaz Aquamarine
Superior room
Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
3-11.99 г.
10 октомври € 652 € 798 n/a € 360
24 октомври € 652 € 798 n/a € 360
07 ноември € 652 € 798 n/a € 360
14 ноември € 652 € 798 n/a € 360

*Доплащане загледка море - 20 USD на човек на нощувка.

Superior Family room Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 3-11.99 г.
2-ро дете
3-11.99 г.
10 октомври € 713 n/a € 695 € 360 € 537
24 октомври € 713 n/a € 695 € 360 € 537
07 ноември € 713 n/a € 695 € 360 € 537
14 ноември € 713 n/a € 695 € 360 € 537
Family deluxe room Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 3-11.99 г.
2-ро дете
3-11.99 г.
10 октомври € 731 n/a € 713 € 360 € 546
24 октомври € 731 n/a € 713 € 360 € 546
07 ноември € 731 n/a € 713 € 360 € 546
14 ноември € 731 n/a € 713 € 360 € 546

* n/a - не е възможно настаняване.
Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

Dana Beach Resort 5* / 1490 лв.

Dana Beach Resort 5*

Уникалният  и луксозен 5-звезден хотел, разположен на 1ва линия предлага обслужване със стил и комфорт на гостите си. Разположен на отлично място с изглед към Червено море, този 5-звезден курорт се простира на 181.000 m² озеленена площ с гледки към красиви градини и лагуни.

Хотелът се състои от 841 стаи, включително: стандартни стаи, супериорни стаи, семейни стаи, разположени в 3-етажни сгради. Светлите стаи на комплекс Dana Beach имат големи прозорци и обзавеждане от светло дърво:

 • Стандартни стаи (30m² ) с изглед градина или басейн - телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, кана, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ. Максимален капацитет- 3 гости.
 • Супериорни стаи (45m²) с изглед басейн, градина, лагуна или море- телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, кана, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ. Максимален капацитет- 3 гости.
 • Семейни стаи (48m²) с изглед басейн- имат 2 спални и 1 баня, телефон, сателитна телевизия, климатик, мини бар, кана, сейф, сешоар, балкон или тераса, баня с душ. Максимален капацитет- 2 възрастни + 2 деца до 13,99 г.

Хотелът разполага със стаи за непушачи и пушачи. Мини барът се зарежда ежедневно с вода и безалкохолни напитки. Бебешка кошара - безплатна е, предлага се при поискване. Напрежението е 220 Волта. Wi-Fi - безплатен е в стаите и обществените зони.

Безплатни хотелски съоръжения:

Плаж - частен пясъчен плаж.
Басейни - 4 открити басейна с прясна вода (3 за възрастни с интегрирана детска част и 1 за деца). 3 басейна се отопляват през зимата. Водни пързалки - 7 детски пързалки.
Шезлонги и чадъри на плажа и на басейните. Осигурени са кърпи за плаж и басейн. В Дана Бийч можете да намерите уникална лагуна. Предлагат се водни колела в лагуната.

На територия та на комплекса има 2 волейболни игрища, многофункционално игрище, 3 тенис корта ( доплаща се за осветление и оборудване), тенис на маса, мини голф и фитнес.

Предлага се вълнуваща дневна и нощна анимационна програма .
Wi-Fi се предлага в стаи и обществени зони.
Кът за четене се намира в зоната на фоайето.
В някои от сградите има асансьор.

Услуги срещу доплащане :

 • Център за водни спортове и гмуркане
 • Конна езда и езда на камила
 • Билярд · Електронни игри
 • Пране и химическо чистене
 • Трансфер с автобус до града - 3 пъти на ден
 •  таксиметрови услуги
 • Вендинг машина ( чип карта се предлага в магазините) 
 • Зона за пазаруване   
 • СПА център - масаж, сауна, парна баня / турска баня / марокански хамам
 • Салон за красота, включително фризьор
 • Aqua spa басейн (отопляем през зимата)Медицинско обслужване(срещу допълнително заплащане) · Лекар: на разположение на рецепция 24/7 · Аптека: вътре и извън хотела.

Удобства за деца: 

 • Детски клуб (за деца на възраст 4 - 12 години, отворен 7 дни в седмицата).
 • Детска площадка · 1 детски басейн със 7 пързалки и 3 детски секции в басейните за възрастни, електронни игри (срещу допълнително заплащане)
 • бебешки кошари - безплатно при поискване; високи столове, микровълнова печка и детски кът в 2 ресторанта, закрит детски басейн с 2 пързалки

Ресторанти:
Ориенталски ресторант „La Clef de L’Orient“
Международен ресторант „Le Marche” · Италиански ресторант „Castello” (основен ресторант)
Немски ресторант „Zum Kaiser”
Азиатски ресторант „L’Asiatique”
Ресторант Kaiserblick
Food Court - закуски 
Ресторант на плажа – закуски

Барове: Джаз бар · Columbus Café · Кастело бар · Бар на басейна · Бар на плажа · Пиано бар · Kaiserblick Bar · Bella Bar / Disco · Цезар бар · Fresh Bar · Наргиле кът.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
изчерпани места по всички дати

5* Dana Beach Resort
Standard Garden view room
Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-13.99 г.
24 октомври € 768 € 975 € 695 € 360 n/a
07 ноември € 768 € 975 € 765 € 360 n/a
14 ноември € 701 € 871 € 689 € 360 n/a
Superior Garden View Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-13.99 г.
24 октомври € 829 € 1036 € 756 € 360 n/a
07 ноември € 829 € 1036 € 917 € 360 n/a
14 ноември € 762 € 932 € 750 € 360 n/a
Family room Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-13.99 г.
24 октомври € 972 n/a € 862 € 360 € 360
07 ноември € 972 n/a € 954 € 360 € 360
14 ноември € 871 n/a € 853 € 360 € 360

* n/a - не е възможно настаняване.
Доплащане за Аква парк Jungle - 50 USD на престой, на човек. Деца от 4-13.99 г. , придружени с двама родители, ползват 50% намаление за аквапарка.

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

Continental Hotel Hurghada 5* / 1240 лв.

Continental Hotel Hurghada 5*

Перфектно сгушен в залива Хургада, с буйни градини и собствен частен пясъчен плаж, предлагащ невероятна гледка към лазурно-синьото Червено море. Хотелът се състои от основна сграда на 5 етажа и шест двуетажни вили. Всички 252 стаи и суити предлагат невероятна гледка към градината или морето и разполагат с пространство и комфорт:

Classic room ( изглед градина, страничен изглед море, изглед море- 41 m2 )- предлагат комфорт, съчетаващ класически дизайн и функционалност.Терасите към стаите разполагат с маса и столове, за да се насладите на прекрасните гледки на хотела;

Deluxe room ( изглед море- 48 m2 )- стаите с изглед към морето са елегантно обзаведени с луксозни мебели, кът за сядане с маса и два стола, тераса с директен изглед към морето.

Family room ( страничен изглед море- 50 m2 )- просторна стая с голямо двойно легло и разтегателен диван, предлагаща настаняване на 2 възрастни + 2 деца до 12 г или 3 възрастни + 1 дете до 12 г.

Всички стаи разполагат с голяма спалня или 2 отделни легла, баня с душ или вана, климатик, LCD телевизор, сейф, минибар срещу доплащане, кана за чай/ кафе, безжичен интернет ( срещу доплащане).

Широка гама от кулинарни изкушения очаква посетителите в 6 различни ресторанти и барове, включително ресторант на шведска маса, както и италиански и сирийски а-ла-карт специалитети.

Предлагат се разнообразни възможности за отдих и спорт, включително частен пясъчен плаж и яхтено пристанище, голям басейн със сектор за възрастни, за деца и за бебета, гмуркане и водни спортове, тенис корт, футболно игрище , зала за билярд, спа център, здравен клуб и детски клуб с детска площадка.

Важна информация: 

 • Дрес код - не е позволено носене на бански костюми в лобито и на рецепция, както и в ресторантите по време на закуска, обяд и вечеря. Не е позволено носенето на къси панталони, блузи без ръкави и джапанки в ресторантите по време на обяд и вечеря.
 • Фитнес - безплатно и безлимитно, раб. време 9-20ч, задължително със спортно облекло и спортни обувки.
 • Плажни хавлии - намират се в стаята на гостите и след плаж се връщат обратно в стаята. Не е необходимо да се резервират шезлонги.
 • Минибар в стаите- срещу заплащане. Всеки ден в стаята се зарежда безплатно по 1 бутилка минерална вода.
 • Сейф - безплатно.
 • Почистване на стаите- 09-17ч на всеки 2 дни.
 • Интернет- безплатно във фоайето на хотела.
 • Бутилирани безалкохолни напитки, фреш, бутилирана бира, вносен алкохол и премиум напитки, рум сервиз и турско кафе са срещу заплащане.

 

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
 

5* Continental 
Classic garden room
Дете на
допълнително легло 
 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
1-во дете
 2-11.99 г.
2-ро дете
4-11.99 г.
2-ро дете
2-3.99 г.
10 октомври
изчерпани места
€ 634 € 774 € 360 € 497 € 360
24 октомври € 634 € 774 € 360 € 497 € 360
07 ноември € 634 € 774 € 360 € 497 € 360
14 ноември € 634 € 774 € 360 € 497 € 360
Фамилна стая (частично гледка море) Дете на
допълнително легло 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
1-во дете
 2-11.99 г.
2-ро дете
2-11.99 г.
10 октомври
изчерпани места
€ 773 € 377 € 377
24 октомври € 773 € 377 € 377
07 ноември € 773 € 377 € 377
14 ноември € 773 € 377 € 377

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only) / 1871 лв.

Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only)

Хотел Steigenberger Pure Lifestyle е най-новият първокласен продукт от веригата Steigenberger, който предлага със своите апартаменти ново измерение на луксозен отдих! Непрекъснатата музика сутринта, хип настроенията следобед, разнообразната развлекателна програма с хаус и гостуващи диджеи на басейна / плажа, разнообразна музика на живо и партита край басейна ви предлагат незабравима почивка. Бутиков хотел за възрастни на Червено море заслепява със средиземноморски начин на живот и зашеметяваща модерност с идеално местоположение.

Апартаменти: Всички апартаменти разполагат с 49-инчов смарт телевизор с вграден медия център, еспресо машина, над 100 телевизионни канала, огледало за грим, и безплатен неограничен високоскоростен Wi-Fi.
Апартамент с хидромасажна вана - JACUZZI SUITE(50m2) предлага пълно уединение и изключително модерен интериор - хидромасажна вана, климатик, минибар, голяма самостоятелна тераса с люлеещ се стол с невероятна гледка.

Хотелски услуги:

 • Безплатен минибар, ежедневно попълван с местни безалкохолни напитки
 • Автобусен транспорт до Хургада веднъж на ден с предварителна резервация
 • Безплатен високоскоростен Wi-Fi
 • Достъп до частен пясъчен плаж с модерен плажен клуб и веднъж седмично плажно парти
 • Спа център „Raa“ с турски хамам, сауна, джакузи, парна баня и салон за красота
 • Достъп 24 часа TECHNOGYM
 • Достъп до 9-те басейна на съседните хотели Steigenberger ALDAU Beach и Steigenberger Aqua Magic с отопляем басейн със солена вода и остров с джакузи, 3 основни басейна; Парти басейн с джакузи, Релакс басейн с вградени билярдни маси и Chill Pool, 2 отопляеми басейна, Безплатен вход в аквапарка на "Steigenberger Aqua Magic ", включително закуски и местни напитки през деня (9: 00-17: 00) , въвеждаща сесия по уиндсърфинг, Безплатен вход в "Elements" Club & Lounge , 25% отстъпка за храни и местни напитки в “Elements” Club & Lounge ; Представяне на  голф игрище с 9 дупки от голф професионалист, включително и оборудването; за професионални голф играчи - неограничени голф рундове през деня ( топки срещу заплащане).

24-часова LIFESTYLE ол инклузив концепция: 2 опции за закуска и 6 опции за обяд; 7 възможности за избор на вечеря: гурме маркет с 8 станции за готвене на живо, 3 азиатски а-ла-карт ресторанта: суши бар, Нудълс павилион и Teppanyaki в S-Square, клубен плажен ресторант Алекс с изискана модерна фюжън кухня, „Танга“ ресторант с ливанска кухня в хотел Steigenberger ALDAU, бюфет ресторант„ Тамаринд ”в хотел Steigenberger ALDAU; 10 бара, включително 24-часов бар.

 

 

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

5* STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 
(настанява само възрастни)
апартамент Jacuzzi Suite
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
24 октомври
stop sale
€ 957 € 1255 € 944
07 ноември € 957 € 1255 € 944
14 ноември € 957 € 1255 € 944

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

 

 

Titanic Royal 5* / 1514 лв.

Titanic Royal 5*

Titanic Royal е луксозен 5-звезден хотел, предлагащ изключителен комфорт и стил с широк спектър от услуги, съоръжения и удобства. Намира се на първа линия в Хургада, на 2 км от  плажа Albatros White Beach. Хотелът е построен през 2019 година и разполага с 387 стаи:

Standard room (42 м2 вкл. баня и балкон / тераса);
Family Room (55 м2 вкл. зона за гости, спалня, баня и балкон/тераса)

Всички стаи в хотела са с балкон с гледка към градината. Всички стаи в Titanic Royal са оборудвани с телевизор с плосък екран и сешоар, сейф, набор за приготвяне на чай/ кафе.

Безплатни услуги:

Храна и местни алкохолни напитки, хладилник (презарежда се ежедневно с безалкохолни напитки и минерална вода), сейф (в стаята), чай и кафе в стаята, WIFI.
Спортни съоръжения и нощни шоу програми, водни пързалки, мини клуб, хавлии, чадъри и шезлонги край басейна и на плажа.

Услуги срещу заплащане:

Бутилки и кенове с напитки, всички видове вносни напитки, фреш, медицински услуги, клиника 24 часа, боулинг, билярд, водни спортове, пране, телефон,  детегледачка, търговски център и видео игри, частна шатра на плажа или басейна.
Хотелът предлага рум сервиз в стаите (Храна и напитки) 24/7 срещу заплащане.

Храна и напитки:

В основния рeсторант Diamond се сервират изискани ястия от световната кухня и от местната египетска кухня. В хотела има 4 a la carte ресторанти с различна концепция ( италиански, азиатски, монголски), за които се изисква предварителна резервация и дрес код. Диетично меню се сервира в основния ресторант.

Полезна информация

 • Плаж - пясъчен, с дължина 300 м.
 • Работното време на басейните и плажните съоръжения е от 8.00 до залез слънце и е съобразено с метеорологичните условия;
 • Алкохолни напитки се сервират на лица над 18г;
 • Във всички ресторанти напитките се сервират в чаши, сервирането в бутилки е против политиката на хотела;
 • Графикът за провеждане на анимация на открито е съобразено с метеорологичните условия;
 • Titanic Royal си запазва правото на промени без предварително известяване!

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

5* TITANIC ROYAL
Classic room (2+1)
 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
Дете на доп. легло
(2-12.99 г.)
24 октомври
stop sale
€ 774 € 835 € 762 € 360
07 ноември € 774 € 835 € 762 € 360
14 ноември € 774 € 835 € 762 € 360
Family  room (2+2)  
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
Деца на доп. легло
(2-12.99 г.)
24 октомври
stop sale
€ 865 n/a € 853 € 360
07 ноември € 865 n/a € 853 € 360
14 ноември € 865 n/a € 853 € 360

* n/a - не е възможно настаняане.

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

 

 

Desert Rose Resort / 1121 лв.

Desert Rose Resort

Почувствайте топлината на египетското слънце в 5 звездния All inclusive хотел Desert rose, който предлага на гостите прекрасна плажна почивка на брега на великолепното Червено море в Хургада. Само на петнадесет минути път с кола от Международно летище Хургада и 16 км от центъра на град Хургада, еднокилометровия плаж на Desert rose и идиличната естествена лагуна със златни пясъци с площ от 40 000 квадратни метра е емблематично място да се насладите на уникална почивка на първа линия на плажа. Desert rose разполага с 872 просторни стаи и 40 апартаменти с прекрасна гледка към градината, басейните, лагуната или плажа. Стандартните стаи (32 m²) са климатизирани,с  балкон с градински изглед, сателитна телевизия , телефон, набор за чай/ кафе, минибар, сейф и самостоятелна баня с душ.

Автентичен италиански, огнен мексикански, традиционен ливански или великолепен морски ресторант край бреговете на Червено море са част от селекцията на  Desert Rose а ла карт ресторанти.
Отпразнувайте вкуса на съвременното кулинарно пиршество от цял свят в ресторант бюфет на открито, отворен денонощно и се отпуснете със  закуска и напитка, приготвена за вас от един от опитните бармани в селекцията от различни вътрешни и външни барове.

All inclusive описание:

Ресторанти:

 • The Palm- ресторант на открито на шведска маса, който сервира интернационална кухня в следните часове: (не се изискват резервации): Закуска на бюфет 07:00 - 10:00 Обеден бюфет 13:00 - 15:00 Вечеря на бюфет 18:30 - 21:30 Късна вечеря 22:30 - 00:00 Ранна закуска 03:30 - 06:30
 • La Dolce Vita- изискан ресторант, който сервира ежедневно класическо италианско меню а ла карт: Обяд 12:30 - 16:00 (Изисква се предварителна резервация) Вечеря 18:30 - 22:00 (Изисква се предварителна резервация.
 • Fattoosh- ресторант на открито с ориенталска атмосфера, която предлага а-ла-карт меню: Вечеря 18:30 - 22:00 (Изисква се предварителна резервация)
 • El Ranchero- Мексикански ресторант, в който се сервират известни мексикански ястия в уютна атмосфера . Вечеря 18:30 - 22:00 (Изисква се предварителна резервация)
 • Il Delfino- очарователен, автентичен морски ресторант с отворена кухня, където гостите могат да опитат апетитни ястия от морски дарове: Закуска на бюфет 07:00 - 10:00 Обяд 12:30 - 16:00 (Изисква се предварителна резервация) Вечеря 18:30 - 22:00 (Изисква се предварителна резервация)

Барове:

Баровете предлагат безплатен местен алкохол и пресни сокове безплатно.

 • Rose Bar - лаундж, удобно разположен на входа на курорта с изглед към Тихия басейн, Rose Bar има страхотна атмосфера, предлагаща на гостите идеалното място да се насладят на питие с приятели и близки. В бар Rose се сервират безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли и пресни плодови сокове. Rose Bar работи от 07:00 до 00:00.
 • Bar Tropicana- целодневен бар на открито, предлагащ най-доброто- меню за освежаване, както и развлечения на живо за всички гости. Бар Tropicana работи от 08:00 до 00:00.
 • Club Soda Bar- разположен в сърцето на курорта, Club Soda предлага спокойна атмосфера през целия ден и модерно настроение през нощта. Club Soda Bar работи от 09:00 до 00:00 и сервира сладолед от 12:00 до 16:00 и пуканки от 12:00 до 00:00.
 • Blue Lagoon Bar- с изглед към лагуната, гостите могат да се насладят на напитки на шезлонгите си или в бара, отпускайки се под топлината на египетското слънце. Барът работи от 08:00 до залез слънце.
 • Sand Bar- още един лагунен бар, предлагащ напитки и леки закуски за цялото семейство. Sand Bar работи от 08:00 до залез слънце. Закуски от 12:00 до 17:00.
 • Sunset Bar-  идеалното място да се отпуснете, докато децата ви играят в детския клуб, или след вълнуващо плуване в някой от басейните. Барът предлага напитки и кафе от 10:00 до 00:00, докато закуски се предлагат между 12:00 и 17:00. The бар предлага и „Късна закуска“ от 10:00 до 12:00.
 • Sea Breeze Bar- гостите могат да се насладят на освежаващи напитки, докато се любуват на гледка към кристални води на Червено море. Бар Sea Breeze работи от 08:00 до залез слънце.
 • Harry’s Pub-в  центъра на курорта, предлагащ напитки, танци и билярд за наслада на  гостите. Работи от 18:00 до 04:00.
 • Bella Vista Bar- намира се сред водата, с 360 градуса панорамна гледка към морето и лагуната. Тук гостите ни могат да се насладят на любимите си коктейли, леки закуски или следобеден чай. Bella Vista работи от 09:00 до 20:00 през летния сезон и от 09: 00 до 18:00 през зимата с различни закуски, сервирани от 12:00 до 16:00.
 • The Dance Club- професионален диджей ще ви държи на крака през цялата нощ с най-доброто и най-новите международни хитове от 23:00 до 03:00 през лятото и от 22:00 до 3:00 през зимата.
 • Ali Baba- (безплатно веднъж на престой ) наргиле бар, предлагащ на гостите идеално място за отмора. Работи от 16:00 до 00:00.

Допълнителни услуги срещу заплащане -  пералните услуги, джакузи и сауна, туркса баня, салон за красота, магазини.

Desert Rose предлага на гостите разнообразни забавления,  за деца - мини дискотека, развлечения на живо за цялото семейство , както на открито в амфитеатър, така и в  Зимна градина; музика на живо в баровете на басейна, както и тематични плажни партита и разбира се Танцов клуб с професионален D.J.

За децата - детски клуб с  анимационен екип, детски площадки, Аква парк с отопляем басейн с пързалки и мини дискотека.

Спорт - ако искате да сте активни, Desert Rose предлага разнообразие от дейности, подходящи за всички възрасти и всички нива. Йога практики, floatfit®, крос фит, зумба, латино танци, тенис, плажен волей, стрелба с лък и много много други...

Плаж - 1km частен пясъчен плаж и лагуна, безопасна за най-малките гости. Шезлонги, коктейли на плажа и толкова много водни дейности, на които да се насладите.

Басейни - за тези, които обичат да спортуват във вода – басейн с олимпийски размер само за възрастни; тих плувен басейн в комплект с надводни тераси за слънчеви бани и бар край басейна за цялото семейство,и детски басейн, проектиран специално за бебета и малки деца със собствени мини душове и мини шезлонги.

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
 

 

5* Desert Rose
Standart garden room
Дете на
допълнително легло 
 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
1-во дете
 2-12.99 г.
2-ро дете
5-12.99 г.
2-ро дете
2-4.99 г.
24 октомври
stop sale
€ 592  € 732  € 360 € 476  € 360
07 ноември
stop sale
€ 573 € 701 € 360 € 467 € 360
14 ноември € 634 € 731 € 360 € 497 € 360

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 5* / 967 лв.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 5*

Стаите са комфортни, климатизирани, с 2 единични легла или двойно легло queen size, баня с вана или душ кабина, сателитна телевизия, сейф, балкон или тераса.

Хотелът разполага с 2 открити басейна и частен плаж. Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort предлага 2 а-ла-карт ресторанта. За да се отпуснете максимално, посетете добре оборудвания спа & уелнес център, която предлага сауна, масаж и джакузи. Фитнес-центърът осигурява кардио уреди и свободни тежести. За децата курортът предлага детска площадка и детски басейн с пързалки.

ALL INCLUSIVE

Ресторанти барове:

– Основен ресторант(намира се в зоната на Лобито): закуска от 07.00 до 10.00, късна закуска(в лоби бара) от 10.00 до 11.00; обяд - от 13.00 до 15.00; вечеря - от 18.30 до 21.30 ч.; ъсна вечеря - от 22.30 до 00.00ч.(лека вечеря на бюфет за късно пристигащите и туристите,които се завръщат от екскурзии).
– Средиземноморски ресторант(2-ри етаж) от 18.30 до 21.30ч. Предлага се сет меню за вечеря със средиземноморска храна, желателна е предварителна резервация, като първото посещение е безплатно.
– Рибен ресторант(на плажа): а-ла-карт ресторант с предварителна резервация и срещу заплащане.
– Бар на плажа (от 10.00 до залез): сервират се местни алкохолни коктейли и напитки, безалкохолни напитки, вода, сок, бира, кафе еспресо, капучино, чай.
– Бар край басейна (от 10.00 до залез): сервират се местни алкохолни коктейли и напитки, безалкохолни напитки, вода, сок, бира, кафе еспресо, капучино, чай.
– Снек-бар(край басейна): обслужване след 12.00ч. до 16.00 ч. Сервират се местни алкохолни коктейли и напитки, безалкохолни напитки, вода, сок, бира, кафе еспресо, капучино, чай, закуски.
– Бистро (на приземния етаж): обслужване от 17.00 до 00.00 ч. Сервират се местни алкохолни коктейли и напитки, безалкохолни напитки, вода, сок, бира, кафе еспресо, капучино, чай.
– Лоби бар(в зината на Лобито): от 10.00 до 00.00 ч. се сервират местни алкохолни коктейли и напитки, безалкохолни напитки, вода, сок, бира, кафе еспресо, капучино, чай. Време за чай от 16.00 до 17.00 ч.
– Лоби бара е отворен 24-часа, моля да имате предвид, че след полунощ до 10.00 сутринта всички напитки(алкохолни и безалкохолни) се заплащат. Happy hour стартира от полунощ до 01.00 ч - купуваш едно/получаваш две.

Вино се сервира само в ресторантите и то по време на вечеря или обяд.
Всички напитки са наливни, сервират се в стъклени чаши, с изключение на басейн зоната и плажа, където се ползват  пластмасови чаши.
Бутилирани напитки (алкохолни и безалкохолни) се заплащат допълнително.
Алкохолни напитки не се сервират между 06.00-10.00 ч. сутринта и на лица под18 години. Във всички ресторанти и закрити барове е забранено пушенето. 

Спорт и услуги:

Безплатни: ежедневна програма за плажен волейбол и аеробика, тенис на маса , мини футбол, фитнес център, анимация за деца, сейф в стаята, WI-FI интернет, наличен и безплатен в лобито на хотела.  В стаята се зарежда ежедневно по 1 малка бутилка с вода безплатно.

Платени: тенис на корт, билярд, дайвинг, аква център, водни спортове, и салон за красота, СПА (с предваритрелна резервация), пране на дрехи, лекарски кабинет.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
 

5* HAWAII LE JARDIN
Standard garden view room
Дете на
допълнително легло 
 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-4.99 г.
2-ро дете
5-12.99 г.   
10 октомври € 494 € 561 € 482 € 360 € 360 €  427
24 октомври € 494 € 561 € 482 € 360 € 360 €  427
07 ноември € 494 € 561 € 482 € 360 € 360 €  427
14 ноември € 494 € 561 € 482 € 360 € 360 €  427
SEA view room Дете на
допълнително легло 
 
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
1-во дете
 2-13.99 г.
2-ро дете
2-4.99 г.
2-ро дете 
5-12.99 г. 
 
10 октомври € 524 € 622 € 512 € 360 € 360 €  442
24 октомври € 524 € 622 € 512 € 360 € 360 €  442
07 ноември € 524 € 622 € 512 € 360 € 360 €  442
14 ноември € 524 € 622 € 512 € 360 € 360 €  442

* n/a - не е възможно настаняане.
Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

Jaz Bluemarine Resort / 1240 лв.

Jaz Bluemarine Resort

Jaz Bluemarine се намира на зашеметяващо място в южния край на Хургада. Ефектна брегова линия с мек пясък и чиста синя вода правят този курорт абсолютно удоволствие за любителите на плажа. Специално обслужване, кулинарен блясък и динамични съоръжения правят този курорт райско кътче. Независимо дали решавате да се гмуркате и да изследвате красотата на рифа, да се забавлявате на водните пързалки, или просто да мързелувате край басейна, ние сме сигурни, че ще се насладите на престоя си.

Плаж и риф: Плаж с пясък и чакъл, кристално чиста вода и освежаващ морски бриз са всички елементи, от които се нуждаете за перфектен ден на плажа. Отидете да плувате, да се насладите на слънцето или да се насладите на спираща дъха гледка. Рифовете близо до нашия курорт изобилстват от страхотен морски живот.

Стаи: Jaz Bluemarine разполага с 300 стаи, предназначени за семейства, пътуващи заедно. Класическият декор и плюшеното обзавеждане правят тези стаи привлекателни. Всяка от семейните стаи ( 45 m²) е с изглед към басейна. Разполагат с всекидневна, която включва 2 разтегателни дивана. В стаите могат да настанят максимум 2 възрастни и 2 деца ( до 11,99г) или 3 възрастни и 1 дете. Всички стаи разполагат с индивидуален контрол на температурата, телефони с международно директно избиране*, сателитна LCD телевизия, сейф в стаята и минибар*. Големите бани включват сешоар и самобръсначка за ваше удобство.

Хотелски съоръжения и услуги:

Фитнес: Фитнес залата в Jaz Blue Marine е напълно оборудвана, за да отговаря на вашия график за тренировки. Разполага с най -новото оборудване за кардио и силови тренировки. След тренировка можете да се потопите  релаксиращо в успокояващите води на джакузито край плажа. Тези услуги се предлагат на гости на възраст над 16 години.

Детски клуб, басейн и детска площадка: Децата се наслаждават на Jaz Bluemarine, благодарение на фантастичната гама от забавления, дейности и удоволствия, които екипът  за анимация събира за тях. Детскит клуб се намира в съседния хотел Jaz Aquamarine.

Басейн: Хотелът разполага с три прекрасни басейна, всички отопляеми през зимата за ваш комфорт. Разполага и с девет водни пързалки - 5 за възрастни и 4 за деца. *За безопасността на малките гости пързалките за възрастни не могат да се използват от гости под 130 см. *Малките  гости под 120 см трябва да носят в басейна надуваеми плувки на ръката

Спорт и игри: Плажен волейбол, водна топка, дартс и други! Съберете бандата за игра на многофункционалните игрища, осветени* за използване дори след залез слънце.

Медицинска помощ: В хотелът има дежурен лекар, ако имате нужда от медицинска помощ, както и аптека.

WiFi: Предлага се интернет (с ограничена скорост) до две устройства на стая, като при поискване могат да бъдат закупени интернет карти.

Транспорт: Ако имате нужда от кола, която да ви отведе до града, попитайте на рецепция.Хотелът разполага и с шатъл, който отвежда гостите до и от центъра на Хургада.

Обмяна на валута и банкомат: Хотелът разполага със собствена машина за обмяна на валута и банкомат.

Ресторанти и барове

ZELA’A е основният ресторант и предлага вкусен бюфет за закуска, обяд и вечеря, който се променя всеки ден, за да отговаря на всеки вкус. Менюто включва разнообразие от международни рецепти.

Nogoum, лоби бар
Island, Pool Bar- барът край басейна предлага леки закуски през деня и освежаващи напитки.
A la carte ресторанти: (срещу допълнително заплащане и изискват предварителна резервация)
Makai Tukai- азиатска фюжън кухня, суши и тепеняки.
Nino’s- традиционни италиански ястия, сервирани в топла, интимна обстановка.
Sofra - Екзотични вкусове от Близкия изток
Corallo - специалитети от морски дарове, които се топят в устата ви
Amaya - Ароматни и пикантни индийски деликатеси

All inclusive концепция:

БЕЗПЛАТНО:

· Събуждане по телефона.
· Обмен и банкомат.
· Павилион за хавлии (кърпи и шезлонги)
· Мини клуб.
· Ежедневни анимационни и спортни дейности.
· Жива музика на открита тераса.
· Аеробна и фитнес зала.
· Фитнес центърът работи от 07:30 - 19:30. (Над 16 години)
· Джакузита на плажа  отварят от 10:00 - 12:00 и 14:00 - 16:00. (Над 16 години)
· Тенис на маса.
*Уреди за чай и кафе, ежедневно.
*Аквапарк- всеки ден 14 пързалки за възрастни и 8 за деца  от 10:00 - 13:00 и 14:30 - 16:30 (за деца над 10 години и по -високи от 120 cm)
* Тенис корт (нощно осветление срещу заплащане). * Плажен волейбол * Водно поло. * Бочия и дартс. * Писта за бягане 1400 метра ( зад спа центъра)

СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:

· Напитки и леки закуски в минибара.
· Рум сервиз.
· Вносни алкохолни напитки.
· Лимузина.
· Наргиле.
· Лекар (клиника)
· Аптека.
· Фото.
· Услуги за пране и химическо чистене.
· Телефон и факс.
· Фризьорски салон и салон за красота.
· Спа център.

Общи бележки:

Информация за хотела: можете да се присъедините към екипа за връзки с гостите в 11:00, място за събиране във фоайето: понеделник, сряда, събота
Кутии за закуска и обяд: Кутиите за закуска и обяд се поръчват един ден предварително преди 20:00 часа на рецепцията.
Напитки: Нашата формула „All Inclusive“ е от 10:00 до 00:00 часа, безалкохолни напитки, минерална вода, местна бира, египетско вино и всички местни спиртни напитки се сервират в чаши, а не бутилирани, както и всички местни коктейли са включени. Вносните алкохолни напитки се заплащат допълнително.
Сейф: Безплатно, за вашите ценности, тъй като хотелът не носи отговорност за загуба на ценности или вещи от сейфа. Моля, оставете сейфа си отворен преди заминаването.
Интернет връзка: Безплатен интернет Wi-Fi. За по -високоскоростен интернет се заплаща допълнително: Jaz 100 (3 GB 100 EGP); Jaz 150 (5 GB 150 EGP); Jaz 300 (8 GB 300 EGP); Jaz 550 (15 GB 550 EGP) 2 устройства на стая.
Използване на плажа: Препоръчват се морски обувки. Много плитка вода
Не се допуска резервация на шезлонги. Хотелът си запазва правото да премахва и съхранява кърпи и лични вещи, оставени без надзор за повече от 1 час (съхранява се в офиса на Lost & Found).
Дрес код: Препоръчва се Smart casual; къси панталони и джапанки не се допускат вечер във всички ресторанти и лоби.
Напускане: в 12:00 ч. По обяд, моля, върнете вашата ключова карта по време на напускане и късно напускане срещу заплащане според наличността на хотела и се свържете с рецепцията
Алергия към храни: налична при ваше желание, моля, обърнете се към мениджъра на ресторанта и готвача в кухнята.
Предмети, които можете да вземете назаем по ваше желание: адаптер, ютия, тоалетна седалка за деца и антихлъзгаща постелка за деца, инвалидни колички, ключалка за бебешки колички, постелка за молитва.
Предмети, които можете да наемете: бебешка количка - 15 евро на седмица,
Павилион на плажа- предлага напитки и разнообразни закуски между 12.00-17.00 часа, включително пица, сандвичи, крепчета и дарения.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
изчерпани места за всички дати

Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Трети
възрастен 
Първо дете
3-11.99 г.
Второ дете
3-11.99 г.
10 октомври € 634 € 634 € 360 € 497
24 октомври € 634 € 634 € 360 € 503
07 ноември € 646 € 646 € 360 € 503
14 ноември € 646 € 646 € 360 € 503

Необходими документи и условия на записване:

 • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
 • Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв на човек,
 • Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
 • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
 • Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:

 • Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
 • Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 • Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
 • Страх от предприемане на пътуване,
 • Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО:

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата калкулирани в програмата са $450. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 

s
You don't have permission to register