Ние сме Инста Тур

При нас ще откриете оферти за почивки и екскурзии в над 30 държави. Организираме и съдействаме за реализацията на събития и празненства.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Нова година в Занзибар

Нова година в Занзибар

3524 лв. на човек

Основна информация

 • Дестинация
 • Тръгване от
  София
 • Дни
  10 Дни
 • Нощувки
  7 Нощувки
 • Транспорт
  Самолет
 • Номер на офертата
  09009217
  • 27.12.2021

   Потвърдена

  ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
   

  Хотел
  Тип помещение
  Изхранване Цена на човек
  в двойна стая
  Единична
  стая
  Трети
  възрастен
  Дете на доп.
  легло 2-11.99 г.
  4* MERMAIRD COVE
  Standard room
  AI 1 478 евро 1 839 евро 1 478 евро 1 192 евро
  4* UROA BAY BEACH RESORT
  Garden room
  AI 1 540 евро 1 730 евро 1 382 евро 1 198 евро
  4* KILINDINIRESORT & SPA
  Garden room
  AI 1 676 евро 2 061 евро 1 445 евро 1 291 евро
  4* DOUBLE TREE BY HILTON
  Garden room
  HB 1 802 евро 2 228 евро 1 790 евро 1 376 евро
  5* KARAFUU BEACH RESORT & SPA
  Garden room
  AI 2 553 евро 2 764 евро 2 075 евро 1 022 евро
  4* HAKUNA MAJIWE
  Garden room
  AI 1 863 евро 2 115 евро 1 636 евро 1 406 евро
  5* BLUE BAY BEACH RESORT
  Garden room
  AI 2 319 евро 2 562 евро 1 909 евро 950 евро
  4* SULTAN SANDS ISLAND
  Garden room
  AI 2 289 евро 2 532 евро 1 887 евро 950 евро
  4* VOI KIWENGWA
  Garden room
  AI 1 648 евро 3 224 евро n/a n/a
  5* RIU PALACE ZANZIBAR
  Suite
  AI 2 604 евро 3 770 евро n/a n/a
  5* ZURI ZANZIBAR
  Garden bungalow
  HB 2 927 евро 4 197 евро n/a n/a
  5* ZURI ZANZIBAR
  Garden bungalow
  AI 3 352 евро 4 607 евро n/a n/a
  5* THE RESIDENCE
  Luxury garden pool villa
  HB 3 138 евро 5 111 евро 2 235 евро 1 795 евро
  5* THE RESIDENCE
  Luxury garden pool villa
  AI 3 625 евро 4 998 евро 2 722 евро 2 042 евро
  4* DIAMONDS MAPENZI BEACH
  Superior room
  AI 2 654 евро 3 420 евро 1 887 евро 950 евро
  4* SANDIES BOABAB BEACH
  Garden room
  AI 2 684 евро 3 465 евро 1 900 евро 950 евро

  Условия за записване:
  Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
  Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
  Доплащане до 30 дни преди заминаването.

  Необходими документи:
  Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
  Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
  За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

  ЗАБЕЛЕЖКИ:
  Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
  Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
  Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
  Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN.
  Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
  Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти. Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.

  Шнорхелинг на остров Мнемба / 78 лв.

  На 3 км. североизточно от Унгуджа ( Занзибар) е разположен частният остров Мнемба, който е 500 м. в диаметър и е обграден от коралов риф, обявен за морски резерват. Единствените посетители на острова са гостите на частния комплекса, които заплащат на нощувка между    1100-1660 USD на човек. Тези, които не са гости на комплекса могат да се доближат на разстояние до 200 м. от брега. Според жълти източници – собственик на острова е самият Бил Гейтс. На острова гнездят ( от февруари до септември) застрашените зелени костенурки, под защита и наблюдение от 1996г. Освен костенурки може да видите гърбати китове ( от юли до септември), китова акула ( най-голямата риба на света, достига до 15 м, изхранва се с планктон), три вида делфини, над 600 вида коралови риби.

  *Екипировката следва да е като за плаж. Продължителност – 5 часа.
  **Цената е ориентировъчна, при 10 записани човека.

  Целодневна екскурзия Синьо сафари / 98 лв.

  Целодневният тур се провежда в южната част на острова. Отпътуване към селището Фумба, от където ще се качим на дървената ръчно направена яхта, с която ще се придвижваме днес в защитената зона на залива Minai. Ще имаме възможност да се гмуркаме, да плуваме в кристалните води на океана, ако имаме късмет ще видим и делфини, ще правим слънчеви бани на някой от пясъчните коси насред океана, и ще се любуваме на кораловите рифове с оборудване, което може да получим на място (безплатно). По време на прилива, ще отидем до скритата в мангровите гори на остров Kwale – Синя лагуна. Ще се върнем във Фумба с традиционното за местните плавателно средство – ръчно изработена лодка с платно. 

  В цената има включен обяд с безалкохолни напитки и бира, както и местни морски специалитети, приготвени специално за вас като риба, калмари, омари, също така и много богато разнообразие на екзотични плодове. 

  Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви калъфи за фото апарати и телефони.

  Продължителност: 6 часа.
  Цената важи при записани минум 10 човека.

  Обиколка на Стоун Таун и екскурзия до Затворническия остров / 98 лв.

  Една прекрасна разходка през историята на острова, която ще ви покаже най-интересните забележителности и историческо наследство на Занзибар. Обиколката започва от пазара на града, който датира от 1904 г. и, от който можете да си закупите свежи зеленчуци, плодове и риба. Следва англиканската църква построена през 1873г на мястото, където са се продавали роби. Продължаваме обиколката със Султанския дворец от 1890г, използван за резиденция на членове на султанското семейство. Ще минем покрай родната къща на Фреди Меркюри (не се влиза вътре). Ще видим и Палата за церемонии, която е строена през 1883г за провеждане на кралски церемонии. Ще минем и покрай предишния Английския клуб, който сега е Африканската къща. Ще спрем да се насладим на дебелата сянка на Forodhani парк, който е любимо място за почивка на местните жители. И накрая – Старата крепост, която е построена от арабите за отбрана срещу нашествието на португалците.

  Затворническия остров (3 часа). Островът се вижда от Стоун Таун и се намира на около 30 мин път с лодка. Изключително приятно място за релакс, почивка или гмуркане, обиколката ще се хареса на всеки, който иска да разнообрази престоя си. Островът носи името си от затвора, който е построен на него през 1893г, но никога не е бил използван по предназначение. Голямата атракция на острова са огромните костенурки, донесени тук от Сейшелите от Шейх Саид Маджит през 20-те години на 19в. Връщане в хотела.

  Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви и калъфи за фото апарати и телефони. Моля не пипайте и не хранете костенурките.

  *Препоръчително е консервативно облекло – дамите трябва да носят дълги панталони или поли, както и да са с покрити рамене.  
  **Посочените цени са ориентировъчни, при записани минимум 10 човека

   

  Посещение на плантация за подправки / 49 лв.

  Можете да видите плантациите с подправки в непосредствена близост до Стоун Таун и ще се включите в екскурзия, която ще изпълни сетивата ви с ароматите на пресните билки.  По време на обиколката ще получите детайлно описание на разнообразни подправки, както и на приложенията им в кулинарното изкуство и козметиката. Ще бъдете впечатлени, както от огромното разнообразие подправки, които се произвеждат, така и от лечебните им свойства, спомагащи изцеряването на различни заболявания. Ще можете да закупите и подправки и извличаните от тях масла на преференциални цени.

  *Препоръчително е консервативно облекло – дамите трябва да носят дълги панталони или поли, както и да са с покрити рамене.
  **Продължителност: около 3 часа; цената е ориентировъчна при група от 10 човека.

  Екскурзия до гората Йозани / 78 лв.

  Намиращ се на около 35 км юго-западно от столицата, на около 1000 хектара площ, това е най-голямата защитена зона на острова, в която преди години е можело да се видят леопарди и антилопи. Днес на територията на парка се намира една от най-застрашените популации на червените маймуни колобуси. Те са изключително фотогенични и приятелски настроени, и ще можете да ги видите отблизо. Друго интересно място за посещение тук е мангровата гора. 

  *Моля не пипайте и не хранете животните.
  Продължителност: около 3 часа

  ➤ Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане.
  ➤ При завръщане от Танзания, се изисква отрицателен PCR тест, направен 72 часа преди заминаване или до 24 часа след пристигане в България.
  ➤ Всички пътуващи трябва до 24 часа преди пристигане в Занзибар да попълнят формуляр за генериране на UHC код на следния сайт: https://afyamsafiri.moh.go.tz/#/home
  ➤ 6 месеца валидност на паспорта след датата на завръщане.
  ➤ Ваксина против жълта треска не е задължителна.
  ➤ Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.

Програма

Ден 1

СОФИЯ – ЗАНЗИБАР
Отпътуване от София за Занзибар с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgarian Air Charter по маршрута София – Занзибар (с техническо кацане в Египет) в 21:30 ч.

Ден 2

ЗАНЗИБАР                             
Кацане в Занзибар в 07:40 ч. Посрещане от представител на местния туроператор на летището в Занзибар и трансфер до хотела.  Настаняване след 13:00 ч. Свободно време.
Нощувка.  

Ден 3

ЗАНЗИБАР                    
Свободно време за плаж и почивка или обиколка на Стоун Таун + екскурзия до Затворническия остров (50 евро / 98 лева). Една прекрасна разходка през историята на острова, която ще ви покаже най-интересните забележителности и историческо наследство на Занзибар. Обиколката започва от пазара на града, който датира от 1904 г. и, от който можете да си закупите свежи зеленчуци, плодове и риба. Следва англиканската църква построена през 1873г на мястото, където са се продавали роби. Продължаваме обиколката със Султанския дворец от 1890г, използван за резиденция на членове на султанското семейство. Ще минем покрай родната къща на Фреди Меркюри (не се влиза вътре). Ще видим и Палата за церемонии, която е строена през 1883г за провеждане на кралски церемонии. Ще минем и покрай предишния Английския клуб, който сега е Африканската къща. Ще спрем да се насладим на дебелата сянка на Forodhani парк, който е любимо място за почивка на местните жители. И накрая – Старата крепост, която е построена от арабите за отбрана срещу нашествието на португалците.
Затворническия остров (3 часа). Островът се вижда от Стоун Таун и се намира на около 30 мин път с лодка. Изключително приятно място за релакс, почивка или гмуркане, обиколката ще се хареса на всеки, който иска да разнообрази престоя си. Островът носи името си от затвора, който е построен на него през 1893г, но никога не е бил използван по предназначение. Голямата атракция на острова са огромните костенурки, донесени тук от Сейшелите от Шейх Саид Маджит през 20-те години на 19в. Връщане в хотела. Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви и калъфи за фото апарати и телефони. Моля не пипайте и не хранете костенурките. *Препоръчително е консервативно облекло – дамите трябва да носят дълги панталони или поли, както и да са с покрити рамене.  
Нощувка

Ден 4

ЗАНЗИБАР           
Свободно време за плаж и почивка или полудневен тур „Занзибар – островът на подправките“ (около 3 часа, срещу допълнително заплащане 25 евро / 49 лева.)
Когато чуете за Занзибар, първата асоциация са подправките – карамфил, канела, пипер и много други. Те са купувани от султаните на Оман и една от причините за начало на търговията с роби. Можете да видите плантациите с подправки в непосредствена близост до Стоун Таун и ще се включите в екскурзия, която ще изпълни сетивата ви с ароматите на пресните билки.  По време на обиколката ще получите детайлно описание на разнообразни подправки, както и на приложенията им в кулинарното изкуство и козметиката. Ще бъдете впечатлени, както от огромното разнообразие подправки, които се произвеждат, така и от лечебните им свойства, спомагащи изцеряването на различни заболявания. Ще можете да закупите и подправки и извличаните от тях масла на преференциални цени. Препоръчително е консервативно облекло – дамите трябва да носят дълги панталони или поли, както и да са с покрити рамене. Връщане в хотела.
Нощувка.

Ден 5

ЗАНЗИБАР                 
Свободно време за плаж и почивка или полудневен тур „Шнорхелинг на остров Мнемба“ (около 5 часа, срещу допълнително заплащане 40 евро / 78 лева.)
На 3 км. североизточно от Унгуджа ( Занзибар) е разположен частният остров Мнемба, който е 500 м. в диаметър и е обграден от коралов риф, обявен за морски резерват. Единствените посетители на острова са гостите на частния комплекса, които заплащат на нощувка между 1100-1660 USD на човек. Тези, които не са гости на комплекса могат да се доближат на разстояние до 200 м. от брега. Според жълти източници – собственик на острова е самият Бил Гейтс. На острова гнездят (от февруари до септември) застрашените зелени костенурки, под защита и наблюдение от 1996 г. Освен костенурки може да видите гърбати китове (от юли до септември), китова акула (най-голямата риба на света, достига до 15 м, изхранва се с планктон), три вида делфини, над 600 вида коралови риби. Екипировката следва да е като за плаж. Свободно време.
Нощувка.

Ден 6

ЗАНЗИБАР                               
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или възможност за допълнителна екскурзия – целодневна екскурзия Синьо сафари (около 6 ч., ориентировъчно от 08:00 до 16:00 ч., срещу допълнително заплащане и при минимум 10 туриста – 50 евро / 98 лева).
Целодневният тур се провежда в южната част на острова. Отпътуване към селището Фумба, от където ще се качим на дървената ръчно направена яхта, с която ще се придвижваме днес в защитената зона на залива Minai. Ще имаме възможност да се гмуркаме, да плуваме в кристалните води на океана, ако имаме късмет ще видим и делфини, ще правим слънчеви бани на някой от пясъчните коси насред океана, и ще се любуваме на кораловите рифове с оборудване, което може да получим на място (безплатно). По време на прилива, ще отидем до скритата в мангровите гори на остров Kwale – Синя лагуна. Ще се върнем във Фумба с традиционното за местните плавателно средство – ръчно изработена лодка с платно. В цената има включен обяд с безалкохолни напитки и бира, както и местни морски специалитети, приготвени специално за вас като риба, калмари, омари, също така и много богато разнообразие на екзотични плодове.  Препоръчително е да носите непромокаеми торби за вещите си, както и водоустойчиви калъфи за фото апарати и телефони. Връщане в хотела късния следобед около 16:00 ч. Вечеря.
Нощувка.  

 
Ден 7

ЗАНЗИБАР                              
Свободно време за плаж и почивка  полудневна разходка до парка Джозани (Jozani) и плажа Paje (около 4 ч., ориентировъчно от 09:00 до 14:00 ч., срещу допълнително заплащане и при минимум 10 туриста – 40 евро / 78 лева).  
Намиращ се на около 35 км юго-западно от столицата, на около 1000 хектара площ, това е най-голямата защитена зона на острова, в която преди години е можело да се видят леопарди и антилопи. Днес на територията на парка се намира една от най-застрашените популации на червените маймуни колобуси. Те са изключително фотогенични и приятелски настроени, и ще можете да ги видите отблизо. Друго интересно място за посещение тук е мангровата гора.  *Моля не пипайте и не хранете животните.
Нощувка.  

Ден 8

ЗАНЗИБАР
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря.
Нощувка.  
 

Ден 9

ЗАНЗИБАР-СОФИЯ               
Закуска. Освобождаване на стаите. Отпътуване към летището за полет до София в 14:30 ч.  

Ден 10

СОФИЯ
Пристигане в София в 23:10 ч.

Програмата в WORD формат можете да изтеглите оттук.

Локация

Коментари и оценки от потребители

0.0
Обща оценка
0
Дестинация
0
Настаняване
0
Транспорт
0
Храна
0
Цена
0

Оставете ревю

Sultan Sands Island / 4478 лв.

Sultan Sands Island

Изключително уютен хотел. Африканския стил в комбинация с модерните съоръжения осигуряват комфорт и придават на това място собстван чар. А ресторантът Mwambao глези гостите с изискани тематични бюфети и фантастична гледка към басейна и океана!

Предимства:

 • Идеален за семейства
 • Намира се директно на дългия пясъчен плаж
 • Популярен хотел

Местоположение:

 • На плаж Kiwengwa, дълъг около 500м.
 • Центъра на града Стоун Таун: 45 км

Категория: 4*

Брой стаи: 100
Възможности за плащане: American Express, MasterCard, Visa
WiFi в общите части
Салон, телевизионен кът
Бутик
3 ресторанта
Билярд бар
Бар
Слънчева тераса
Градина
1 басейн с чадъри, шезлонги и кърпи 

Настаняване:
Pwani
26-30 кв.м с изглед към градината, кът за сядане, двойно легло, разтегателен диван, душ, тоалетна, сешоар, климатик, минибар срещу заплащане, сейф, телевизор (сателитна телевизия), телефон, веранда

Bahari
16-20 кв.м. с гледка към морето, кът за сядане, душ, тоалетна, сешоар, климатик, минибар срещу заплащане, сейф, телевизор (сателитна телевизия), телефон, веранда

Изхранване:

Ол инклузив: закуска (бюфет), обяд (бюфет), вечеря (бюфет)
Безплатни напитки (безалкохолни напитки, минерална вода, бира, местни напитки, домашно вино, местни спиртни напитки, от 10:00 до 24:00ч.), закуски ( от 11:00 до 13:00ч.), закуски ( от 15:00 до 18:00ч.)

Деца:

Детски клуб / мини клуб: 3-12 години
Детска площадка
Услуги за гледане на деца (срещу заплащане)

Уелнес
Срещу заплащане: СПА, масажи

Спорт и развлечения:

Включени: плажен волейбол, тенис на маса, билярд, фитнес, каяк (наем на оборудване), тенис, вечерна анимация

Срещу заплащане:

Наем на оборудване за уиндсърф
Наем на оборудване за тенис
Наем на велосипед
Водолазно училище в хотела

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ 
 

4* SULTAN SANDS ISLAND
Garden view room (2+1) / All Inclusive
Дете на
допълнително легло
Дати на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
2 - 11.99 г.
27 декември € 2 289 € 2 532 € 1 887 € 950 

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

Blue Bay Beach Resort / 4535 лв.

Blue Bay Beach Resort

Фантастична градина, прекрасен плаж и един от най-добрите ресторанти с морски дарове на острова - Bahari Grill!

Предимства:
Популярен хотел
Директно на плажа
Бунгала в типичен Занзибарски  стил
Категория: 4*+

Местоположение: плаж Kiwengwa

Възможности за плащане: American Express, MasterCard, Visa
WiFi
Бутик и магазин за сувенири
2 а-ла-карт ресторанта: 

Blue Marlin Beach предлага ала карт ал фреско обяд - морски дарове, прясна риба, охладено вино и хладен океански бриз.

Bahari Grill предлага морски дарове и италиански специалитети - ексклузивно изживяване за а ла карт обяд или вечеря.

Makuti, основен ресторант където се сервират закуска, обяд и вечеря

Кафе/ бар на басейна Palms pool bar - предлага вина, спиртни напитки, безалкохолни напитки и пресни сокове, както и специални кафета.

Слънчева тераса Blu Deli Terrace Café - идеалното място да се разхладите след слънчеви бани! Четете, играйте настолни игри, проверявайте електронната си поща с помощта на безплатния WiFi или просто се насладете на световноизвестното кафе на Занзибар и вкусно парче торта. 

Градини

2 басейна с чадъри и шезлонги

Настаняване:

Garden: 41-45 кв.м с изглед към градината, комарници, душ, тоалетна, сешоар, климатик, минибар срещу заплащане, сейф, телевизор с плосък екран (сателитна телевизия), телефон, WiFi, кана, кафе / чай, балкон или тераса

Superior: 46-50 кв.м, странично море, комарници, душ, тоалетна, сешоар, климатик, минибар срещу заплащане, сейф, телевизор с плосък екран (сателитна телевизия), телефон, WiFi, кана, кафе / чай, балкон или тераса

Junior Suite: 81-90 кв.м, апартамент, на плажа, комарници, кът за сядане, душ, вана, външен душ, тоалетна, сешоар, климатик, минибар срещу заплащане, сейф, телевизор с плосък екран (сателитна телевизия), телефон, WiFi, кана, кафе / чай, тераса

Изхранване: Ол инклузив: закуска (бюфет), обяд (бюфет), вечеря (бюфет), безплатни напитки (безалкохолни напитки, минерална вода, бира, домашно вино, коктейли, местни алкохолни напитки, от 10 до полунощ), закуски (от 11 до 13:00ч.), закуски (15:00 - 18:00ч.)

Деца
Детски клуб / мини клуб: 3-12 години
Детски басейн (външен с прясна вода)
Услуги за гледане на деца (срещу заплащане)

Уелнес
Срещу заплащане: СПА, масажи, козметични процедури - маникюр, педикюр.

Спорт и развлечения
Включени: плажен волейбол, тенис на маса, билярд, фитнес, каяк ( наем на оборудване), тенис: 1 твърд корт, вечерна анимация.
Срещу заплащане: уиндсърф (наем на оборудване), шнорхелинг (наем на оборудване), наем на велосипеди
Гмуркане, водолазно училище в хотела.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ 
 

5* Bluebay Beach Resort
Standard garden view room / All inclusive
Дете на
допълнително легло
Дата на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
(2-11.99 г.) 
27 декември € 2 319 € 2 562 € 1 909 € 950

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

Double Tree By Hilton / 3524 лв.

Double Tree By Hilton

Този хотелски комплекс от веригата DoubleTree е разположен на пясъчен плаж в северната част на Занзибар и предлага луксозни стаи с изглед към тропическата градина, басейна и Индийския океан. В пищните тропически градини има открит басейн, в който има бар.

Всички стаи са климатизирани и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни програми. Леглата са с мрежи против комари, а в самостоятелните бани има безплатни тоалетни принадлежности. Осигурен е безплатен WiFi.

Закуската се сервира всеки ден в ресторант Ngalawa, който предлага също коктейли и развлечения на живо вечер. В бар и грил Fisherman's Seafood гостите могат да се насладят на коктейл по залез и да опитат ястия от международната фюжън кухня.

Уелнес центърът ежедневно предлага релаксиращи процедури и атрактивни пакети. Има и условия за риболов, гмуркане с шнорхел, разходки с бъги и гмуркане с акваланг за активна почивка.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ 
 

4* DoubleTree by Hilton
Garden view room (2+1) / Полупансион
Дете на
допълнително легло
Дата на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
2-12 г.
27 декември € 1 802 2 228 € 1 790 € 1 376

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

Hakuna Majiwe / 3643 лв.

Hakuna Majiwe

Hakuna Majiwe Beach Lodge се намира в Paje, на 39 км от град Занзибар. Има открит басейн и СПА център. Хотелският комплекс разполага с открит басейн, а гостите могат да се насладят на храната в ресторанта или на питие в бара. На място има безплатен частен паркинг.

Индивидуално проектираните стаи с изглед към морето са оборудвани с мрежа против комари, вентилатор на тавана, както и самостоятелна баня. Осигурен е безплатен Wi-Fi.

Този хотелски комплекс има частен плаж, магазин за подаръци и предоставя велосипеди под наем. В околностите има условия за различни дейности, като колоездене и гмуркане с шнорхел и акваланг.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ 
 

4* Hakuna Majive
Garden view room (2+1) / All Inclusive
Дете на
допълнително легло
Дата на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
2-12 г.
27 декември € 1 863 2 115 € 1 636 € 1 406

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

Sandies Boabab Beach / 5249 лв.

Sandies Boabab Beach

Величествените вековни баобаби, белия пясъчен плаж и тюркоазено синята вода на океана, правят това мястоперфектен тропически оазис за активна почивка.

Предимства: 

Разположен директно на белия, фин пясъчен плаж
Обширни градини с баобаб
Традиционен Занзибарски стил 

Местоположение: Nungwi
Международно летище Abeid Amani Karume: 67 км

Категория: 4*
Брой стаи: 105
Възможности за плащане: MasterCard, Visa
Рецепция 24-часа
Багажно помещение
WiFi в лобито
Ресторант на шведска маса
Бар на басейна
Напитка за добре дошли
Пране (срещу заплащане)
Слънчева тераса
Градини
1 басейн с шезлонги/ кърпи

Настаняване:

Garden
21-25 кв.м с изглед към градината, комарници, душ, тоалетна, сешоар, климатик, сейф, WiFi срещу заплащане

Family
41-45 кв.м, мрежи против комари, душ, тоалетна, сешоар, климатик, сейф, WiFi срещу заплащане

Superior
36-40 кв.м, мрежи против комари, душ, тоалетна, сешоар, климатик, сейф, WiFi срещу заплащане

Deluxe
31-35 кв.м с изглед към морето (странично), комарници, душ, тоалетна, сешоар, климатик, сейф, WiFi срещу заплащане

Изхранване:
Ол инклузив: закуска (бюфет), обяд (бюфет), вечеря (бюфет)
Безплатни напитки по време на храненне (безалкохолни напитки, кафе / чай, бира, сокове, домашно вино)
Безплатни напитки (безалкохолни напитки, кафе / чай, бира, сокове, домашно вино, 10:00 - 12:00)

Деца:

Услуги за гледане на деца (срещу заплащане, при поискване)
Детски столове в ресторанта
Детско легло в стаите

Уелнес: Срещу заплащане: СПА, масажи

Спорт и развлечения:

Включено: плажен волейбол, водна топка, дартс, шоу програми

Срещу заплащане: шнорхелинг оборудване

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ
 

4* SANDIES BOABAB
Garden view room (2+1) / All Inclusive
Дете на
допълнително легло
Дата на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
2 - 11.99 г.
27 декември € 2 684 3 465 € 1 900 € 950 

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

Diamonds Mapenzi Beach / 5190 лв.

Diamonds Mapenzi Beach

Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 87 стаи. За почиващите са налични фоайе и рецепция. Удобствата включват ресторант, зала за хранене, бар, кът за игра, многоезичен персонал, пералня и конферентна зала. Безжичният интернет в общите части позволява на гостите постоянна връзка с глобалната мрежа. Сувенирният магазин, както и други магазини, предлагат удоволствие при пазаруване. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела.

В хотела са на разположение стаи с климатик, вентилатор и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. За приятната атмосфера на много от хотелските единици допринася и красивата морска гледка. Гостите могат да спят удобно на легло с кралски размер. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Освен това могат да се ползват сейф и минибар. Хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе също са включени към стандартното оборудване. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон и телевизор. Оборудването на санитарните възли включва душ. Като допълнително удобство има сешоар. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 7 НОЩУВКИ

4* Diamonds Mapenzi Beach
Superior room / All inclusive
Дете на
допълнително легло
Дата на
заминаване
Възрастен
в двойна стая
Единична
стая
3-ти
възрастен 
(2-11.99 г.) 
27 декември € 2 654 € 3 420 € 1 887 € 950

Условия за записване:

 • Депозит в размер на 200 евро на човек – след потвърждение на резервацията
 • Втори депозит в размер на 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
 • Доплащане до 30 дни преди заминаването.

Необходими документи:

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
 • Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизации.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 140
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN. Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Цената на полета е изчислена при следните цени на горивата: София- $542/t , Асуан  -$628/t , Занзибар - $1264/t. Заложените цени на горивата са към дата 15.06.2021 г.

 

s
You don't have permission to register