Ние сме Инста Тур

При нас ще откриете оферти за почивки и екскурзии в над 30 държави. Организираме и съдействаме за реализацията на събития и празненства.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Магията на Изтока – Сингапур и Малайзия

Магията на Изтока – Сингапур и Малайзия

2924 лв. на човек

Основна информация

 • Дестинация
 • Тръгване от
  София
 • Дни
  10 Дни
 • Нощувки
  7 Нощувки
 • Транспорт
  Самолет
 • Номер на офертата
  09009164
  • 10.04.2021

   Потвърдена

  ПАКЕТНИ ЦЕНИ
  7% отстъпка от публикуваните цени за ранни записвания
   

  Хотели  Тип
  помещение
  Изхранване Човек в
  двойна стая
  Единична
  стая
   Възрастен
  на доп.легло
  Дете доп.
  легло (2-11.99 г.)
  3* Days Hotel by Wyndham Zhongshan Park – Singapore
  4* Swiss Garden Hotel Melaka
  4* Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade – Kuala Lumpur
  4* Golden Sands Resort by Shangri La – Penang
  standart room ВB € 1 495 € 1 885 € 1 495 € 1 175
  deluxe room
  deluxe room
  superior room

  ВВ — нощувка със закуска; 

  Необходими документи и условия на записване:

  • Задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването.
  • Депозит в размер на 200 лв на човек.
  • Пълно плащане до 10.03.2021
  • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми:
  • В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
   до 10.02.2021: без неустойка
   от 11.02.2021 неустойка сумата на  депозита
   от 29 дни до датата на пътуване: 100 % неустойка от целия договор
   *Изключение прави само случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването поради затваряне на границите.

  Забележки:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 20
  • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $450/тон и 1 евро = 1.14 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
   –    Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите. 
   –    Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
   –    Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Сингапур и Малайзия.
  • При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
  • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
  • Цените на допълнителните екскурзии са валидни при минимум 10 туриста и подлежат на препотвърждение. Допълнителните екскурзии се заявяват и се заплащат на място.
  • Дните за провеждане на допълнителни екскурзии могат да претърпят промяна
  • Посочените в програмата часове за екскурзии са ориентировъчни.

  Сити тур на Сингапур / включена в цената

  Тази екскурзия ще ви отведе до най-известните забележителности на Сингапур: Разходка с автобус из „Колониалното Сърце” и разглеждане на Паданг, Крикет Клуб, Парламента, Висшата съдебна палата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Raffles Place. Продължаваме към историческата част на Chinatown, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната Градина на орхидеите. Разходете из разкошните градини с  20 000 вида растения, сред които националното цвете на Сингапур Vanda Miss Joaquim. VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наричани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в къщата на мъглите. Продължаваме към Малката Индия — чар, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Little India ще усетите острите миризми на подправки и аромати.

  Целодневна екскурзия до остров Сентоса / 156.47 лв.

  Сентоса, което на малайзийски означава „спокойствие“ е мястото за почивка в Сингапур. Природен парк, тематични атракции и прекрасни плажове очакват посетителите. От въжения лифт на път за Сентоса ще видите невероятни гледки към пристанището на Сингапур, както и съседните островчета на Индонезия. Ще разгледаме един от най-големите и вълнуващи океанариум в Азия – „Подводен свят“, в който съжителстват над 2500 морски обитатели. Ще завършим вечерта с незабравимо светлинно и звуково шоу край Музикалните фонтани.
  Продължителност: 8 часа.

  Панорамна обиколка на Куала Лумпур / включена в цената

  През последното десетилетие Куала Лумпур с ускорени темпове се е превърнал във вълнуваща смесица от колониална и модерна архитектура. Турът на столицата ще ви даде ясна представа как Куала Лумпур се е развивал до днес. Ще минем покрай джамията Jamek, Площад Merdeka, на който е била обявена независимостта на Малайзия, сградата на Федералния съд, изградена изцяло в мавритански стил. Екскурзията продължава с разглеждане на Националния паметник, Националния музей, Парламента, Двореца на краля и безспорно най-фотографираните сгради в Куала Лумпур — кулите Петронас.

  Панорамна обиколка на Малака / включена в цената

  Малака, тази не чак толкова популярна туристическа дестинация, ще ви изуми с архитектура, култура, традиции и кухня, отразяващи нейното богато наследство. Ще посетим храма Ченг Хун Тенг, единственият в който можете да видите трите главни доктрини на местните китайци под един покрив: таоизъм, будизъм и конфуцианство. Разходка из старите улички , които стигат до брега на река Малака. Посещение на музея на Баба Нуня, в който е представена историята на местната етническа група, наследници на смесени бракове от китайци и малайци.

  ➤ Не са необходими визи за влизане в Малайзия и Сингапур.
  ➤ Необходим е задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след завръщане в страната.
  ➤ Няма изисквания за определени ваксини. Съветваме ви да ползвате анти-комарни репеленти, да се спи под анти-комарни мрежи, за да се избегне ухапването от комари, които могат да са преносители на вируси.

Програма

ДЕН 1

София – Доха – Сингапур
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Катарски авиолинии в 13.00 часа. Кацане в Доха в 17.50 часа. Полет за Сингапур в 20.05 часа. 

ДЕН 2

Сингапур
Кацане в Сингапур в 09.05 часа. Посрещане от фирмата партньор на туроператора. Трансфер до хотела и настаняване. Сити тур на Сингапур — тази екскурзия ще ви отведе до най-известните забележителности на Сингапур: Разходка с автобус из „Колониалното Сърце” и разглеждане на Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Raffles Place. Продължаваме към историческата част на Chinatown, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната Градина на орхидеите. Разходете из разкошните градини с  20 000 вида растения, сред които националното цвете на Сингапур Vanda Miss Joaquim. VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наричани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в къщата на мъглите. Продължаваме към Малката Индия – чар, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Little India ще усетите острите миризми на подправки и аромати.
Нощувка.

ДЕН 3

Сингапур
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Опция: Целодневна екскурзия до остров Сентоса  (80 евро). Сентоса, което на малайзийски означава „спокойствие“ е мястото за почивка в Сингапур. Природен парк, тематични атракции и прекрасни плажове очакват посетителите. От въжения лифт на път за Сентоса ще видите невероятни гледки към пристанището на Сингапур, както и съседните островчета на Индонезия. Ще разгледаме един от най-големите и вълнуващи океанариум в Азия – „Подводен свят“, в който съжителстват над 2500 морски обитатели. Ще завършим вечерта с незабравимо светлинно и звуково шоу край Музикалните фонтани.
Продължителност: 8 часа.
Нощувка.

ДЕН 4

Сингапур – Малака
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за Малака, тази не чак толкова популярна туристическа дестинация, която обаче ще ви изуми с архитектура, култура, традиции и кухня, отразяващи нейното богато наследство. Настаняване в хотел. Панорамна обиколка на града – ще посетим храма Ченг Хун Тенг, единственият в който можете да видите трите главни доктрини на местните китайци под един покрив: таоизъм, будизъм и конфуцианство. Разходка из старите улички , които стигат до брега на река Малака. Посещение на музея на Баба Нуня, в който е представена историята на местната етническа група, наследници на смесени бракове от китайци и малайци.  
Нощувка.

ДЕН 5

Малака – Куала Лумпур
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за Куала Лумпур. Пристигане и настаняване в хотел. Панорамна обиколка на Куала Лумпур. През последното десетилетие Куала Лумпур с ускорени темпове се е превърнал във вълнуваща смесица от колониална и модерна архитектура. Турът на столицата ще ви даде ясна представа как Куала Лумпур се е развивал до днес. Ще минем покрай джамията Jamek, Площад Merdeka, на който е била обявена независимостта на Малайзия, сградата на Федералния съд, изградена изцяло в мавритански стил. Екскурзията продължава с разглеждане на Националния паметник, Националния музей, Парламента, Двореца на краля и безспорно най-фотографираните сгради в Куала Лумпур – кулите Петронас.
Нощувка.

ДЕН 6

Куала Лумпур
Закуска. Свободно време за шопинг и развлечения или екскурзия срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ДЕН 7

Куала Лумпур – остров Пенанг
Закуска. Отпътуване за Пенанг (около 4 часа). Настаняване в хотел. Свободно време за плаж и развлечения. 
Нощувка.

ДЕН 8

Пенанг
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 9

Пенанг – Доха
Закуска. Освобождаване на хотела на обяд. Свободно време за плаж и развлечения. Трансфер до летище. Излитане за Доха с невероятни спомени от Сингапур и Малайзия в 20.50 часа. Кацане на международното летище в Доха  в 23.15 часа.

ДЕН 10

Доха – София
Полет от Доха в 06.45 часа. Кацане в София в 11:45 часа.

Програмата във Word формат можете да изтеглите оттук.

Локация

Коментари и оценки от потребители

0.0
Обща оценка
0
Дестинация
0
Настаняване
0
Транспорт
0
Храна
0
Цена
0

Оставете ревю

Days Hotel by Wyndham Singapore at Zhongshan Park

Days Hotel by Wyndham Singapore at Zhongshan Park

Days Hotel by Wyndham Singapore at Zhongshan Park се намира в квартал „Новена“ в Сингапур. Days Hotel by Wyndham Singapore at Zhongshan Park е на 12 минути пеша от медицинския център Novena. Хотелът е на около 15 минути с кола от булевард „Орчард Роуд“, залива Марина Бей и Централният бизнес район. Остров Сентоса и международното летище „Чанги“ са на 20 минути с кола.

Наоколо има ресторанти и търговски център. Хотелът предлага безплатен WiFi, телефонни разговори с местни номера и безплатен трансфер до метростанция Novena MRT, която е на 5 минути с кола.
Стаите разполагат с изглед към града или парка и телевизор с плосък екран с кабелни канали, включително международни, китайски и местни канали. Всяка стая е с баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.
Гостите могат да тренират във фитнес центъра. На денонощната рецепция се предоставят помещение за съхранение на багаж, перални услуги и химическо чистене. Персоналът говори малайски, английски и китайски. Приемат се плащания с кредитни карти като Union Pay.
Ресторант 21 on Rajah сервира сертифицирани халал ястия от средиземноморската, местната и южноазиатската кухня.

Swiss Garden Hotel Melaka

Swiss Garden Hotel Melaka

Swiss Garden Hotel e висока и модернистична сграда на 32 етажа и предлага гледка към река Мелака. на разположение на гостите са скай бар - Sky Garden. Хотелът е на 10 мин. пеша от известната улица Jonker Street, а международното летище на Куала Лумпур е на 86 км. 
Разполага с 2 басейна с олимпийски размери, тенис корт, безплатен wi-fi, директна връзка към търговски център  The Shore и комплекс Shore Oceanium.
Стаите са елегантно обзаведени в топли тонове и имат следните удобства: спалня тип "king sizе" или две отделни легла, телевизор със сателитни канали, климатик, сейф, работно бюро, кана за приготвяне на чай/ кафе, мини бар, балкон, dvd плеър, зона за сядане, принадлежности за баня - сешоар, хавлии, душ кабина. В стаите има безплатна интернет връзка.

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade е перфектно място да почувствате духа на Куала Лумпур и околностите. Сред удобствата на този хотел са ресторант, денонощна рецепция и рум-сървиз, както и безплатен Wi-Fi. Хотелът е за непушачи. Стаите са оборудвани с климатик, телевизор със сателитни канали, електрическа кана, биде, сешоар и бюро. В стаите на хотела има самостоятелна баня. Гостите на хотел Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade могат да се насладят на закуска на шведска маса.

Golden Sands Resort by Shangri La

Golden Sands Resort by Shangri La

Хотелът се намира в сърцето на популярния плаж Batu Ferringi. На пешеходно разстояние от него е нощния пазар на Batu Ferringi. Хотелът предлага 3 външни басейна, малък воден парк, тропическа градина и  гледка към океана.
Настаняването по програмата е в стаи тип - Superior room, модерно обзаведени със следните удобства:  двойно легло тип "king size" или две отделни легла, мини бар, кафе/ чай принадлежности, високоскоростен wi-fi, 43-инчов Smart телевизор със сателитни канали, Premium Shangri - La тоалетни принадлежности, вана или душ кабина. 

s
You don't have permission to register