Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Оман

Почивки и екскурзии

Съжаляваме, в момента няма налични оферти на сайта ни за Оман, но можем да ви изпратим предложения по индивидуално запитване. Свържете се с нас.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Телефон

  Вашият Email (задължително)

  За месец

  Брой хора

  Относно (задължително)  Вашето съобщение

  Explore

  Make it memorable

  Оман

  Султанат Оман е държава в Югозападна Азия, разположена на югоизточния бряг на Арабския полуостров. На северозапад граничи с Обединените арабски емирства, на запад със Саудитска Арабия и на югозапад с Йемен, както и с Арабско море на юг и изток и с Оманския залив на север.

  В член 11 от Основния устав на държавата е записано, че „националната икономика се основава на справедливостта и принципите на свободната икономика“.

  Оманските граждани се радват на добър стандарт на живот, но бъдещето им е несигурно с ограничените резерви на Оман от петрол. Другите източници на доходи – селското стопанство и промишлеността, са малки в сравнение и брой като формират по-малко от 1% от износа на страната, но диверсификацията е основен приоритет на правителството на Оман.

  Добре е да знаете

  Най-голям град

  Маскат

  Столица

  Маскат

  Език

  Арабски

  Валута

  Омански риял (OMR)

  Часова зона

  UTC+4