Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Кариера и бизнес

Генерален партньор на събитието
  • Предоставяне на възможности за студентите да изградят мрежа от контакти, включваща предложения за работа, стажове и практики.
  • Улесняване на сътрудничеството и обмена на знания между образователните институции и бизнес сектора.
  • Предоставяне на възможност студентите да получат представа за различни кариерни възможности и да разберат как да се подготвят за тях.
  • Съвети към студентите как да се развиват, както професионално, така и личностно, подготвяйки се за успешната си кариера.
  • Споделяне на опит и съвети с успешни професионалисти от бизнеса.


ПартньориПроектът „КАРИЕРА И БИЗНЕС УНСС“ работи със студентите от най-голямото бизнес висше училище, за да предостави на бизнес общността качествени и амбициозни кадри. Нашата цел е да подготвим студентите за успешната им кариера в сътрудничество с вас. Ние сме екип от млади и амбициозни хора, които винаги ще бъдат вашият доверен партньор. Новата ни посока на развитие не само продължава, но и надгражда дългогодишната традиция за сътрудничество в изграждането на мостове между образованието и бизнеса.Нашият богат опит в организацията на събития, които са насочени към студенти, не само ще отвори вратите за нови възможности, но и ще подпомогне активното взаимодействие и обмен на идеи между представителите на бизнес общността и студентите на УНСС. Ние вярваме, че ключът към успешна кариера се крие в тясната връзка между образованието и бизнеса, и ще работим за това!Участници


Имате нужда от повече информация?

Свържете се
с нас!

Запознайте се с общите условия и политиката за съхраненине на лични данни