Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

5 места в Италия, които си заслужава да се видят поне веднъж в живота

5 места в Италия, които си заслужава да се видят поне веднъж в живота

Италия впечатлява със своята архитектура, традиции и обичаи.По-голямата част  от тях стоят в продължение на векове и до ден днешен. Тя е известна с най-добрия сладолед на света. Много хора посещават Италия заради известните италиански дизайнери. Италианската кухня е изключително вкусна, разнообразието от вкусове,  което тази страна предлага не е за изпускане.

Защо да избереm Сицилия?

Сицилия е най-големият остров в Средиземноморския басейн. Не далеч от планината Етна с най-действащите вулкани в Европа. Сицилианската храна и вино са едни от най-добрите в света. Столицата на Сицилия – Палермо е известна с най-добрата улична храна. Едно от най вкусните неща е пастата.

Защо да избереm Римини? 

Римини е най-големият морски курорт в Италия. Тук ще откриете много повече италианска атмосфера. 15-километрова плажна ивица със златист и фин пясък. Тук на голяма почит е морската храна.

Защо да изберем Тоскана?

Тоскана е един от най-важните и в същото време най-красивите региони в Италия. Той е прочут с богатото си културно и историческо наследство. Тази невероятна италианска област винаги е била предпочитана от туристи от цял свят. Съчетанието от живописна природа и интересни исторически забележителности превръща региона в един от най-посещаваните в цяла Италия.

Не случайно Тоскана бива определена като „Рай на Земята“!

Защо да избереm Пулия?

Пулия е регион в Югоизточна Италия, който граничи с Йонийско и Адриатическо море. Там слънцето грее 300 дни в годината, а температурата през най-горещите месеци е 25-30 градуса. Пулия има приказни малки градчета из които си заслужава да се разходите, богата кухня, прелестни плажове и много исторически и културни забележителности.

Защо да избереm Сардиния?

Сардиния несъмнено е най-екзотичния, луксозен  и атрактивен остров в Италия. Климатът е типичен средиземноморски. Има много красиви пясъчни плажове и зелена растителност.  Тук предимно се сервира морска храна.