Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Украса и декор на събития

Екипът на InstaTour вярва, че креативността трябва да бъде достъпна за всички бюджети и във всеки възможен мащаб, без да се компрометира нейната автентичност или качество. Точно затова ви представяме широка гама от предложения и пакети за парти, украса или декор по поръчка, използвайки вече богатия си опит в намирането на най-добрите места, заведения и партньори в индустрията, за да ви осигурим наистина запомнящо се събитие, което се откроява от тълпата.

Сигурни сме, че ако сте били наши клиенти, знаете колко обичаме работата си и какво внимание обръщаме към детайла, затова обещаваме, че и в тази ни дейност ще запазим принципите, на които силно държим, като се стремим към концепции отговарящи на вашите виждания за стил, естетика и цветово оформление! 

За нашето семейство бе мечта да създаваме усмивки, незабравими моменти и да носим щастие! Водени от любовта към разкрасяването на празненства, при нас ще откриете лично отношение, детайлен подход, отдаденост и много любов към работата ни. Влагаме цялата си енергия в създаването на творчество и неповтормо преживяване, което да вдъхновява, затова за нас няма невъзможни неща, неизпълними задачи, неосъществими идеи, непостигнати цели! Нашата главна цел е не само да се погрижим за красивата обстановка около вас, а да ви накараме да се усмихнтете! Красиви усмивки – красива украса!

Ние сме семейството, което ще ви посрещне с отворени обятия, за да създадем мечтания от вас дизайн на декори. За разлика от всичко, което се вижда и предлага на пазара, ще ви предложим истиснска стилистика за вашето взискателно, съзнателно и стилно поколение! Гордеем се с нашия иновативен и изцяло индивидуален подход към всеки проект. Работим неуморно, за да оживим и одухотворим визията на своите клиенти, като същевременно гарантираме запазването на характерната ни лична нотка. Ще ви предложим украси и декори, които са синоним на елегантност, стил, лукс и оригиналност. Ние ще приемем вашия празник като наш, затова нямайте съмнения, че ще получите точно това за което сте ни потърсили, а защо не и повече!

Базирани сме в София и Бургас, но предлагаме услугите ни в цялата страна – било то инсталация от балони, флорална композиция или „Instagrammable“ фон, с нашата несъмнена гъвкавост и щателно око за детайлите, ви гарантираме впечатляващ резултат всеки път! Затова без значение в коя част на страната се намирате, екипът ни винаги и по всяко време е насреща!

Какво предлагаме?

 • Арки и инсталации от балони, цветя, растителност или каквото вие пожелаете;
 • Фото стени и „Instagrammable“ фонове;
 • Украса и фото кътове за детски рождени дни, юбилеи, пълнолетие, именни дни и всеки друг специален личен подвод;
 • Украса, съдействие или цялостна организация и декор за кръщене, baby shower, погача, посрещане и изненада за новородено и майката, прощъпулник, специално поднасяне на новината за бременност на близките, декориране на сладка маса и други бебешки поводи;
 • Съдействие с идеи, украса, декор, изненади, подаръци, и всичко свързано с вашето предложение за брак, покана за кумство, романтична изненада за половинката и всяко едно събитие, което искате да организирате за любим човек;
 • Всичко нужно за вашето моминско или ергенско парти – идеи за тематика, парти предложения, цялостна организация, с всички включени атрибути за незабравимо преживяване, включително настаняване, екскурзии и неповторими преживявания;
 • Флористика и флорални композиции;
 • Интериорна и екстериорна декорация;
 • Тематичнa или индивидуална украса и/или декор по зададена от клиента тема;
 • Украса, кетъринг, цялостна орагнизация и съдействие за частни и фирмени партита и събития;
 • Абитуриентски бал – било то празненство с близки и роднини, или със съученици – ние ще съдействаме за украсата на празника на вашето дете, ще създадем желания декор, арка, фото кът или стена. Можем да предложим и цялостно съдействие за осъществяване на събитието – избор на място, покани, програма, подаръци и всичко нужно за празничния ден;
 • Специална украса за абсолвентски балове;
 • Външна и вътрешна украса и декорации, кетъринг, специални изненди/подаръци за откриване на магазин, заведение, нов обект, офис или др.;
 • Освен изработка на фото кътове, предлагаме и цялостна украса на зали и външни локации..

…и … украса или цялостно планиране, организиране и осъществяване на всяко друго ваше частно празненство или мероприятие.

Какво още?

Споделетени ни вашите предпочитания и ние ще разработим перфектната подаръчна кутия, печатен материал или ще измислим индивидуално решение за вашите близки, семейство, служители, колеги и приятели.

 • Изработка на комплекти, тематични подаръци и персонализирани подаръчни кутии (Gift Box) за специални поводи
 • Печатни материали (покани, писма и др.)
 • Индивидуални решения
 • Професионални водещ и DJ
 • Фото и видео заснемане
 • Изготвяне на програма
 • Индивидуално изработване на аксесоари, аранжировки, малки и големи подаръци за гости – по ваш модел и дизайн

Сподели своето послание – „Благодаря ти“, „Обичам те“ и др. – на клиентите, колегите и близките си със специлано брандирана кутия. Предлагаме кутии за всеки повод и празник – Нова година, Коледа, Великден, 1 Март, 8 Март, Кръщене, Рожден ден, Сватба и всеки друг повод по ваш избор. За всеки празничен повод, можем да предложим разнообразие от малки подаръчета и изненади, според вашите предпочитания.

Какво ще откриете при нас?

 • Индивидуален подход и лично отношение
 • Достъпни цени, съобразени с вашия бюджет
 • Професионализъм
 • Неограничени идеи за неповторима украса на вашето специално събитие
 • Висококачествени материали
 • Безплатни консултации и съвети
 • Предложения за дизайни (ако не сте харесали нещо конкретно) и изработване на проект за индивидуален дизайн по зададени параметри, за украса на вашето мероприятие
 • Работа по конкретно зададена идея или проект
 • Предлагаме както цялостно планиране, организиране и декориране, така и частично (съобразено с вашите желания и бюджет)

… и всичко останало, от което имате нужда за вашето събитие или празненство, като винаги се съобразяваме с предпочитания и възможностите на клиентите ни!

Свържете се с нас и ни споделете за желанията, идеите и визията ви. Ние ще пресъздадем еквивалент на представите ви за стил, класа, уют, подреденост, естетика! Ще придадем смисъла, който искате да предадете! Създаваме концепции, които разказват вашите истории и сбъдваме мечти с нашите украси!

Ние ще ви предложим предварителна безплатна консултация и изготвяне на индивидуална оферта, съобразена с вашите финансови и стилистични предпочитания, в удобно за вас време и място!

Ето и нашите идейни предложения:

Рождени дни

За всяко дете, та дори и възрастен, рожденият ден е специално и вълнуващо събитие. Особено при децата, още от първото си тържество (дори да не осъзнават значимостта на повода), усещат всички емоции покрай случващото се. От избора на място, през създаване на концепция и реализиране на цялостната идея за декорация, екипът ни ще свърши цялата трудоемка работа, за да можете вие да обърнете специално вниамние на детето си – точно каквото заслужава, и да не бъдете обременени с никакви ангажименти и премеждия покрай осъществаването на празника! Бъдете част от празненството и оставете всичко останало в нашите ръце!

Както за малките, така и за големите рожденици предлагаме пълен пакет от услуги, започвайки с украса, тематика и стигайки до гостите и техния комфорт, за да може (все пак) рожденика да е спокоен и да се наслади масимално на празника, обстановката и случващото се.

Частично планиране – Изготвяне на тема, стил и декорация.

Цялостно планиране

 • Изготвяне на тема, стил и декорация
 • Избор на подходящо място
 • Торта
 • Организиране на изхранване (сладкиши, кетъринг, цялостно меню)
 • Индивидуални подаръци
 • Наем на артисти, аниматори, водещ, DJ, фотограф
 • Изготвяне на тематични кътове
 • Предложения за игри
 • Провеждане на тематични класове и работилници (кулинарни, креативни и др.)

*Предлагаме всеки един елемент от цялостното планиране , като частично съдействие.

🎂 Детски рождени дни
🎂 Арки и фото кътове за рождени дни на възрастни

АРКИ

СТЕНИ

Бебешки партита и изненади

Организация и украса за кръщене, baby shower, погача, посрещане и изненада за новородено и майката, прощъпулник, специално поднасяне на новината за бременност на близките, декориране на сладка маса и други детски поводи.

Специално поднасяне на новина за бременност на близките – Всеки бъдещ родител, в момента на разбиране на щастливата новина, иска да каже на най-близките си и да сподели щастието по възможно най-запомнящия се начин. Ние имаме много идеи, които можем да ви предложим, за да оставите наистина ярък спомен за появата на малкото човече. Ще ви помогнем да запечатате реакциите и спомена от съобщаването на бъдещите баща, баба и дядо, леля, чичо…, за да бъде споделено щастието, защото щастието трябва да се споделя! Ще ви предложим идеи за поднасяне на новината, ще създадем подходяща тематика, ще изготвим всичко нужно и ще заснемем резултата, за да запазите този специален момент.

Baby shower – Едно празненство за близки и приятели, в което да споделите радостта от разбиране пола на бебето или пък бебетата!

Напоследък доста нашумя това празненство и се превърна в истинска мода. Като всяка мода, обаче, започна да се изтърква с повтарящи се идеи.. затова ние сме тук, за да ви предложим по-различно празненство, с което да разкриете пола на дългоочакваното бебче.

Посрещане и изненада за новороденото и майката – Малко мъже се замислят, че след това дълго бреме, жената няма търпение да се прибере у дома и да отдели така мечтания период от живота си на „живота“, който заедно сте създали! Майката заслужава бляскаво посрещане, всяка жена заслужава изненада по този повод! Ние можем да го превърнем в истинска радост, като организираме тази изненада специално за нея. Господа, не се притеснявайте, ако не знаете какво да искате, ние сами ще се справим, с минимални напътствия от ваша страна. Накарайте жената до вас, да се почувства истинска късметлийка, имайки такъв баща на детето/децата си до себе си!

Погача – 40-тият ден след раждането на бебето е денят, в който по стара традиция се прави бебешката погача. Оставете организацията, сладкишите и украсата в наши ръце, защото знаем, че е не лека задача, и почерпете максимално емоции от приказната погача на вашето/ите бебе/бебета!

Кръщене – Тайнството на светото кръщение, тържество в тесен семеен кръг или голям и пищен празник, ние ще сътворим вашите желания и ще пресъздадем идеи с тематична украса и стилни ръчно изработени детайли, които да допринесат за тържествеността на този ритуал. Ще съдействаме с цялостната организация и украса, идеи и съвети, за да отпразнувате това паметно тържество!

Прощъпулник – Прохождането на детето несъмнено е един от най-емоционалните моменти за родителите. А видите ли как малките крачета вече стъпват смело, значи е време да се замислите и за прощъпулника. Прощъпулникът съществува от незапомнени времена сред българските традиции и обичаи, свързани с децата и семейството. Той помага на родителите да разберат каква ще е професията на тяхното дете, за да го насочват в правилната посока. Искате да превърнете и този специален момент от живота на вашето дете, в запомнящо се малко празненство, ние можем да съдействаме и с това – за осигуряване на всички нужни материали и украса за събитието.

Партита и празненства

Момински и ергенски партита. Годежи.
Организация и декорация на празненства, флорални инсталации, букети и индивидуални подаръци.

Откриване на нов обект или фирмена годишнина.
Магазин, офис, ресторант, козметичен център или др.

*Снимките са илюстративни.

Интериорна и екстериорна декорация и дизайн

Ще ви предложим интериорни и екстериорни решения за вашата витрина, магазин, фотосесия или друг ангажимент, който се налга да изпълните.

По дизайна посрещат, по изпълнението изпращат! Ние ви предлагаме: концептуален дизайн, интериорни и екстериорни решения, дизайн и декор за фотосесии, сезонни декорации, Storefront декор (декор на витрини).

Проектиране, изработка, монтаж, демонтаж, изработка на лога от различни материали, аранжиране и цялостна декорация и организация. 

Интериорни идеи
Екстериорни предложения
Декори за фотосесии

Романтика

Имате нужда от съдействие във връзка с романтичен жест!? Не се срамуваме да кажем, че сме изтъкнати романтици и черпим вдъхновения ежедневно!

Искате да организирате предложение за брак, да отпразнувате годеж, имате нужда от украса за вашата сватба или пък просто искате да подарите миг в специална романтична обстановка на вашата половинка, ей така – без повод – за да покажете каква важна част е тя/той от живота ви.

Доверете се на нас и нашата преценка! Обещаваме да сътворим чудеса!

Както украса и декор за тези специални моменти, можем да предложим и цялостна организация и идеи във връзка с повода. Освен събитийна агенция, също така сме и туристическа агенция, затова можем да ви предложим, желаната от вас изненада да бъде осъществена във всяко едно кътче от планетата Земя!

Няма невъзможни неща!

Флористика

Обичаме всичко, що се отнася до цветя и растителност, това е нашата страст и флоралните решения са от фаворитите ни. Не случайно са едни от най-актуалните предложения за декор и дизайн на събития, заведения или чисто интериорни решения. Споделете ни за какво си мечтаете, а ние ще се постараем да го пресъздадем във възможно най-добрата му форма.

Специално за булките, можем да предложим индивидуално и ръчно изработени букети от вечни цветя, които няма да могат да бъдат различени по никакъв начин от естествените, нашите тайни ще ви споделим на лично! Очакваме ви!

Резервивайте вашето събитие

За да изпитате стилистичната сила, която кара всички да говорят за вас, не се колебайте да се свържете с нас в контактната форма по-долу или ни се обадете на тел. +359 888 70 40 17, за да ни разкажете за вашите предпочитания за декор, желано събитие или проект. Без значение колко големи или малки могат да бъдат вашите изисвания, очаквайте от нас нещо изключително!

  Често задавани въпроси (FAQs)

  Колко далеч пътувате за събития?
  Обикновено нашите събития са в София и периферията на столицата. Можем да предоставим обслужване в цялата страна, затова не се колебайте да отправите запитването си към нас.

  Колко време ви трябва за подготовка на събитие/ангажимент?
  Всичко зависи от размера на събитието, можем да бъдем по-конкретни, когато знаем повече за вашите предпочитания и характеристиките на събитието.

  Можете ли да поемете цялостната организация по събитието, а не само украсата и декора?
  Да. Една от основните ни дейности е именно организация на събития, в това сме специализирани и силно държим всеки един детайл от нашата работа да бъде максимално изпипан, именно затова резширихме дейността си с украса и декор на събития.