Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Корпоративни събития и тиймбилдинги

Как можем да помогнем за организирането на вашето корпоративно мероприятие?

Независимо от това дали едно събитие е фирмено парти, промотиране на продукт или откриване на нов офис, не е от значение типа, а това че мероприятията винаги са играли роля в свързването на хората и общностите.

Събитията са за създаване на връзки! Когато става въпрос за планиране на събития, малките неща имат голямо значение, което в последствие оказва своето влияние.

Организирането на събития е нашата страст и несъмнено те са най-любимата част от работата ни. Обръщаме внимание на всеки един малък детайл и даваме максимума, за да може нашите клиенти да са доволни.

Какви услуги можем да Ви предложим?

 • Рекламни материали: Можем да изготвим необходимите Ви рекламни материали, покани, информационни брошури, винили, рекламни пана, сувенири и всичко от което имате нужда за разпространяването и популяризирането на Вашето събитие.
 • Транспорт и трансфери: Можем да организираме нужния транспорт за Вашето събитие.
 • Хотелски стаи и настаняване: Ще резервираме необходимия брой хотелски стаи, според нуждите Ви и ще настаним всички гости в желаните от тях помещения.
 • Кетъринг и персонално меню: Ще Ви помогнем в изготвяне на варианти на менюта за всички хранения по време на мероприятието или ще поръчаме подходящ кетъринг, според посочените от Вас изисквания.
 • Забавление: Ще организираме програма по време на официалната вечеря или свободното време и ще подсигурим доброто настроение на всички гости. За финал, можем да ви предложим незабравимо „AFTER PARTY“ в желано от Вас място.

Какво да очаквате по време на Вашето събитие?

По време на мероприятието на Ваше разположение ще има поне един наш представител, към когото можете да се обърнете по всяко време и за всичко. Уверяваме ви, че той ще откликне с професионализъм, адекватност и усмивка!

Приятно настроение и позитивизъм!

Незабравими емоции!

Как да получите оферта?

Изпратете ни Вашето запитване!

  Вашето име (задължително)

  Вашият Телефон

  Вашият Email (задължително)

  Тип събитие

  За месец

  Брой хора

  Относно  Вашето съобщение