Ние сме Инста Тур

 
При нас ще откриете предложения за почивки и екскурзии в цял свят, организация и украса на събития, както и оферти по индивидуални запитвания.

Готови ли сте за незбравимо преживяване?

Image Alt

Абсолвентски бал – как да се подготвим?

Абсолвентски бал – как да се подготвим?

Абсолвентският бал несъмнено е най-дългоочакваното събитие за всички студенти. През изминалите години сте се отдали на вашето образование, имали сте своите както забавни, така и трудни моменти, но всичко това е било следвайки една единствена цел – личностно развитие и усъвършенстване. Полагали сте неимоверни усилия, за да стигнете до тук.. Имаме новина за вас – това заслужава да се отпразнува подобаващо!
Уверени сме, че определено знаете как да се забавлявате и да грабите от плодовете на живота с пълни шепи. Но този празник ще бъде по-различен и запомнящ се! Абсолвентският бал е едно незабравимо преживяване. В него се преплитат емоции, приятелски погледи и усмивки, прозиращи през сълзи на щастие и същевременно тъга, тези бурни чувства са неповторими.

Ние, от Инста Тур сме тук, за да ви помогнем, защото несъмнено знаем как да направим това изживяване незабравимо!

Не пропускайте да запечатате спомена от този неповторим и важен за вас празник!
Направете си по-нестандартни и оригинални снимки, в специално подбрана от нас парти рамка или тематична стена.

Подготвили сме за вас много игри и изненади.
Бъдете готови за забава и покажете своята „парти“ личност, за която другите дори не са подозирали!

А ето и нашите препоръки за перфектна подготовка за вашето абсолвентско парти!

 • Може би най-често задавания въпрос е: „Какъв тоалет да избера за този повод?“
  Истината е, че изборът е доста индивидуален. Част от абсолвентите залагат на официално облекло (тип бална рокля/костюм), а други предпочитат по-спортно елегантни тоалети, от типа на панталон и сако/къса рокля – за дамите, а за мъжката половина – неофициален панталон и риза.
  Ние можем да ви споделим няколко трика за добра визия:
  – Ако предпочитате да сте с официално облекло, можете да преобразите балната си рокля, като скъсите нейната дължината;
  – Бихте могли да заложите на по-семпъл тоалет с акцент върху обувките и аксесоарите – именно те са малка част от тоалета, но му придават съвършено нов и завършен вид;
  – Ако сте по-креативни, добавянето на тюл, пайети или дантела е чудесният избор. Почти всяка дреха може да бъде преобразена по уникален и ефектен начин с малко шев и кройка.
 • Следващият въпрос, който касае най-вече женската половина е свързан с прическата и грима.
  Тук отново има различни предпочитания, като някои от дамите се доверяват на професионални гримьори и фризьори за перфектната си визия, но ако търсите по-бюджетно решение – имаме нещо за вас:
  През последните години онлайн пространството предлага многобройни видеоматериали, които представят практични съвети как сами да направите своя грим и прическа за съответен повод в домашни условия. Можете да изгледате няколко такива клипа и да постигнете желания резултат с почти нулеви разходи. Ето няколко примерни визии:
 • На последно място, но не по важност – заредете се с добро настроение и нагласа за една незабравима абсолвентска нощ!
  Не забравяйте, че колкото и скъпа визия да сте подбрали, най-пленяващият акцент във всеки човек е именно неговата усмивка и харизма. Забавлявайте се, бъдете непринудени и се отдайте на емоцията – това е единственото условие, гарантиращо великолепно преживяване, което ще остави траен спомен в живота ви!

За повече информация, относно организацията на вашия абсолвентски бал, можете да се свържете с нас на:

📲 0888 70 40 17

📧 info@instatour.bg